Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Регулациони план - околина Маракане.

У згради Градске управе на Тргу Николе Пашића 6 јуче је почео јавни увид у нацрте три нова плана детаљне регулације.
Другим документом детаљно се регулише уређење комплекса око стадиона „Црвене звезде”. Тим регулационим планом обухваћен је блок између улица Булевара ослобођења (раније Булевар ЈА), Лужичке (Бањички венац), Бањичког венца, улица Љутице Богдана и Др Милутина Ивковића и раскрснице Аутокоманда – комплекс стадиона „Црвена звезда”.

Било би лепо када би неко могао да оде и види шта се дешава, шта је планирано итд. Пошто запослени не могу да стигну, остају студенти, школарци и незапослени.
..baklje gore, pesma cigana...
A o kome to danas pise Kurir.Ne morate mi reci da su to sve dezinformacije,znam i sam,ali me bas zanima koga sada spominju
ZVEZDA SPREMA JOŠ JEDNU BOMBU
Leković: Pregovaramo s poznatim napadačem koji je trenutno bez kluba
Crvena zvezda još nije završila posao kada je u pitanju dovođenje igrača. Uprava srpskog šampiona planira da do kraja nedelje dovede još jednog kvalitetnog napadača i levog beka kako bi ekipa maksimalno ..
Dali neko zna nesto o ovome, ko bi mogao da bude??
Izvinjavam se, post ispred pise isto o ovome.....
Први који ми пада на памет је Тристан. Клуб за који је играо прошле сезоне (заборавих који) не рачуна на њега. Нападач је, познат је, без клуба је.
..baklje gore, pesma cigana...
Hmmm....to i nebi bilo tako lose....Tristan Smile
Поред Тристана спомиње се и Франческо Коко којег Интер наводно није лиценцирао ни за лигу ни за евро купове...Е сад како би он дошао кад није слободан играч то заиста не знам...
Ја сам чуо веровали или не Алваро Рекоба. То ми мало делује немогуће. :nene Како би то био добар потез.Али нисмо ми те среће.
..a patrole Kalabic Nikole...
Da ali zar se prelazni period nije zavrsio. Kako bi onda ko god da dodje mogao da igra za nas u prvenstvu i evropi.
Ukoliko igrač nije član bilo niti jednog kluba, može da dođe u bilo kom trenutku.... U prvernstvu bi mogao da igra bilo kad, a u evropi samo ako je licenciran do nekog datuma...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)