Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
Срећа да ми је неко јавио, јер да није не бих ни знао. Дакле, на дербију Хајдук - Динамо, група БББ Кутина копирала је грб Делије Кафеа. Наравно све је исто, само су качкет и шал плави.

http://www.badblueboys.hr/slike/albums/u...1_0010.jpg
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Lepo im stoji..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Ja videh čak i BBB-Split,mada istina ne na ovoj utakmici već na nekoj od pre par sezona,ali ova inventivnost dovoljno govori o "kumecima".

Iskreno,uvek sam manje mrzeo torcidu od "purgera",ove prve sam uvek kapirao kao bolesnike,a ove kao druge-jednostavno kao pedere.

PS
Mada neke logike ima,jer je iznad transparent "North ...." namigivanje
Reply
Postoji i Torcidina zastava na dva stapa sa istim likom s plavo-crvenim salom...
Reply
Koreogradija od torcide na pochetku nishta posebno ali svaka chast za bakljadu,ima neko sliku???
amo ti...
Reply
Ukrasti, kupiti pa i uneti baklju nije nikakav problem, to mogu i trinaestogodisnjaci, a sve to (bakljade)vec x godina raditi na identican nacin je dosadno, predvidljivo ..... inace, vidim da nisi upucen, baklja pale sirom sveta, kao i dimovi, na stotine i hiljade, u svim ligama, cak i u turskoj u kojoj je navijacka scena zazivela 'prekjuce', pa upalise 1500 baklji, kao i koreografije, cak i pirotehnika postaje smor ......
Reply
Shta ocesh ti ja samo kazem da je bila dobra bakljada a ti kao vidim da nisi upucen.Mrsh bre da te ne vidim(chitam)
Pitao sam jeli ima neko sliku
amo ti...
Reply
Sto se Torce tice odskora su poceli da pale baklje u jednom redu - neka organizacija. Pricam organizaciji, ne o pirotehnici. Bengalke i narandzasti dimovi im je deo imidza i stvarno odlicno izgleda, ali se treba zapitati zasto? Zato sto to mogu da nabave na brodovima. Opet pricam o organizaciji.
[Image: torcida070mb.jpg]
Koreo blagi uzas, setalica mozda i jeste dobra, ali sama po sebi - naime ona to nije bila, vec deo koreo koja je lose izvedena. Da li je ono slovo F desno od setalice, predpostavljam da bi levo trebalo slovo U. Smile Misle mnogi lako je, poslazes kartone, drknes setailcu u sredinu i to je to.
Zato ja mislim da je ovo uzasno tesko izvesti, pogotvo sto nije na Marakani.

[Image: 0405_ofk_cz_6.jpg]
Reply
Брате, ови из кутине су опаки лудаци, не би се ја, да сам на твом месту, тек тако зајебавао са њима! Чак им је "српски херој" лично, ментор!
Reply
Na to sam izmedju ostalog i mislio, kada sam rekao da pirotehnika vise i nije neko merilo jedne navijacke grupe.

"Shta ocesh ti ja samo kazem da je bila dobra bakljada a ti kao vidim da nisi upucen.Mrsh bre da te ne vidim(chitam)
Pitao sam jeli ima neko sliku"

Je l' nece da me bijes, tastaturom?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)