05-06-2006, 10:30 AM
Moja najveca zelja za ovaj prelazni rok je Dejan Rambo Petkovic.Ako on dodje komotno mogu da prodaju i Zigu ako hoce,ionako se covek mrsti na pomisao ostanka.
Odlasci / Dolasci
|
05-06-2006, 10:30 AM
Moja najveca zelja za ovaj prelazni rok je Dejan Rambo Petkovic.Ako on dodje komotno mogu da prodaju i Zigu ako hoce,ionako se covek mrsti na pomisao ostanka.
05-06-2006, 10:37 AM
Venger :"Neću Žigića, imamo takvog"
Trener Arsen Venger izjavio je za zvanični sajt Arsenala sajt da londonski klub nije zainteresovan za Nikolu Žigića jer igrača sličnog kvaliteta ima u podmlatku. “Ne,” odgovorio je Venger na pitanje novinara da li planira da angažuje reprezentativca Srbije i Crne Gore, “Priznajem da smo kontaktirali sa njim i sreli se, ali u klubu imamo ‘mladog Žigića’. To je Bentner.” Osamnaestogodišnji Danac niži je od centarfora Crvene zvezde ali je slične konstitucije, a za rezervni tim Arsenala, mladu ekipu i tim igrača mlađih od 18 godina postigao je 27 golova na 30 utakmica. Pored Arsenala početkom godine pominjana je mogućnost da se žigić preslei u drugi londonski klub, Vest Hem, a mediji su kao interesente pominjali i Everton i Mančester Siti.Žigić je više puta izjavio da želi da pronađe novi klub pre SP u Nemačkoj, ali i da će do finala domaćeg Kupa razmišljati samo o igrama u ‘crveno-belom’ dresu. IZVOR b92 ![]() ![]() ![]() ![]()
05-06-2006, 12:22 PM
Nadam se da cemo za Ls dovesti kvalitetna pojacanja da bi opste mogli misliti o Ls...Zao mi je Zigica ako ne ode u Arsenal jer mislim da bi mu odgovarao taj stil igre i da bi ubrzo postao jos bolji igrac...samo ne bi voleo da ode u Ukrajinu ili Rusiju posto se takva kombinacija pominje poslednjih dana.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas
05-06-2006, 01:15 PM
I ako znam sta nam Ziga znaci ja bi ipak voleo da ode i sto pre zavrsimo taj transfer jer je to u potpunosti zasluzio(mada je ta opcija i jedina realna),a sto se tice pojacanja i ls moramo jedno da shvatimo a to je da postoji i jos jedna bitnija stvar od tih pojacanja a to je zreb za trece kolo ls a ako nam tu ne daj Boze padne recimo Inter ili neko slican onda dzaba sve.....
Mada ako bude neka Artmedija znam da tako nesto mi ne bi propustili.....
05-06-2006, 05:54 PM
Јел неко гледао Миладиновића данас? Стварно ће га послати у неки лошији клуб, типа Јавор, Ком... А Кривокапић је вечити балван.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
05-06-2006, 05:55 PM
Treba biti oprezan,vredno trenirati,raditi i uigravati ekipu.U modernom fudbalu,gde svi znaju da igraju,gotovo da ne postoje iznenadjenja i siguran sam ne postoje ne pobedivi protivnici.Dokaz za moje takvo razmisljanje je upravo plasman sugavog partizana u LS,takodje finale LS iste godine gde su igrali potpuni autsajderi Monako i Porto.Takodje iste godine reprezentacija Grcke je osvojila EP.A onda sledece godine iznenadjujuce visok plasman PSV-a koji je ZVEZDA tukla 3-2 na MARAKANI na samom pocetku tog takmicenja,zatim osvajanje LS od strane Liverpula-ekipe koja je prosle godine igrala dosta promenljivo i nesigurno u Premijer Ligi.Znaci treba biti uporan,verovati u sebe i svoju ekipu i naravno srce ostaviti na svakoj tekmi i rezultat kad-tad mora da dodje.
Posto ne postoje nepobedive ekipe,mozda bih vise voleo da izvucemo neku ekipu iz grupe "velikih",jer ce tada i motivacija i ulog biti veci.Ovako ako nam zapadne neki manje atraktivan tim,zbog naseg mentaliteta "lako cemo",mogla bi i nama da se dogodi Artmedija.Dakle u danasnjem fudbalu,gotovo da nema favorita-na terenu su svi isti,e tu se treba pokazati... Mislim da ova ekipa ima kvalitet i snagu da nema komplekse i da itekako moze da se nosi sa jakim ekipama,to je i dokazala.Samo da se u ovom prelaznom roku dobro pazari i da svi verujemo u taj cilj,ako se poklope kockice mozda na jesen gledamo LS na MARAKANI... ;pljuga ______________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
05-06-2006, 07:23 PM
Quote:Јел неко гледао Миладиновића данас? Стварно ће га послати у неки лошији клуб, типа Јавор, Ком... А Кривокапић је вечити балван. On i Joksa su katastrofa u tandemu...Joksa i nije tako los kada su Dudic i Bisevac uz njega,mislim da bi mogao ostati da greje klupu(tribine). Draman mi se dosta svideo,videlo se da je decko zeljan igre,ali i da ima sta da pokaze i da zna sa loptom.Jos uvek je mlad ali treba ga polako ubacivati u vatru. Mudrinic i Perovic su extra odigrali.
05-06-2006, 10:00 PM
Quote:Mudrinic i Perovic su extra odigrali. Mudrina iako ga ne volim odlicno danas odigrao
05-07-2006, 03:13 AM
Quote:Јел неко гледао Миладиновића данас? Стварно ће га послати у неки лошији клуб, типа Јавор, Ком... А Кривокапић је вечити балван.Retard je to i zasluzio, kao i hipertalentovani Joximovic.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
05-07-2006, 11:48 AM
Mudrinic celo prolece super igra. Igra onako, bas iskusno, pametno, precizno, ma dobro u svakom pogledu.
Sigurno je zbog frizure. Joksimovic nije igrao ni u Kolubari, bio je rezerva, nemam pojma ko ga gura, ali on nije ni za prvu ligu, a kamoli za Zvezdu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|