Threads: 1
@archer
U NS se ulazilo za DZ, ne bih imao nista protiv da se i u subotu tako provedemo... a navodno je 500 karta..
Threads: 15
@j Blaze
Ja sam danas bio na stadionu i to sam upao u sluzbene prostorije i rekao mi je tamo lik da je 500 dindzi karta...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Threads: 0
Куп у Нишу је ако се не варам 22. марта.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 2
Hmmm,cuh od jednog Lanetovog (Milan Jovanovic) druga da se sve dogovorio sa nama i da ovih dana potpisuje.Mogu samo da kazem da mi igraca njegovih kvaliteta nemamo samo sto on ima malo veci problem u glavi.Videcemo sta ce se desiti....
Ko je Milan Jovanovic i za koga je dosad igrao?
Threads: 2
Vojvodina,Sahtjor...Pre cini mi se dve godine sam je igrao protiv talibana,Vosa je vodila 4:1,dao je dva gola i jedan namestio.Sam je igrao protiv njih.Onda je trazio da ga trener zamene(verovali ili ne)da bi cuo kako mu publika aplaudira.Posle toga groblje je pobedilo 5:4.Jedan neverovatan igrac samo prilicna dileja
Zengi nista nije draze od nedisciplinovanih problematicnih igraca...
Ako je stvarno takav, ne vredi da ga dovodimo jer ce ga Italijan nogirati nakon 15 minuta
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
trba nam neko ko ce da razmislja mladnovic nije taj to je pokazao u jesenom delu odlicna ocena u dovodjenju milijasa!! vidi se da ima promene u glubu kada je otisao dzaja!!
poz iz ZA! :megafon
Kao što se i najavljivalo, jedan od fudbalera Crvene zvezde koji nije mnogo igrao u prvom delu sezone karijeru će nastaviti u inostranstvu.
Napadač Boban Stojanović je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa južnokorejskim klubom Inčon. Ovaj fudbaler je ponikao na "Marakani", ali nikada nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu pa je boravio na pozajmicama u ubskom Jedinstvu, Leotaru i čačanskom Borcu gde je pružao vrlo dorbe partije.