Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.
Quote:Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

mogu da ti kazem da tamo rade i cigani a za jednog sigurno znam da je bio redovno na severu.I sada dolazi ali redje.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

Nemoj da lupetas ako ne znas...
Bas Sportska Centrala po meni realno pise...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Quote:Bas Sportska Centrala po meni realno pise...

E ta ti je dobra.
O kakvom se to rasulu u klubu pise na centrali???
Ljupko Petrovic je izjavio kako kad je on bio u Zvezdi nije se znalo ko pije a ko placa. Normalno novinari na Centrali su zaboravili da je on dobijo otkaz 2004-e godine a danas je 2006-a.
kakav su oni samo naslov stavili, ja mislio gotovo, potukli se Piksi i Zenga, kad ono neka glupa ljupkova izjava stara 2 godine.
Idioti
Ево целе вести:

Ljupko otkrio rasulo u Zvezdi
15.02.2006 00:40

Pred utakmicu sa Strazburom u šesnaestini finala Kupa UEFA, u bugarskom Loveču na umu imaju iskustvo Crvene zvezde sa francuskom ekipom.

U najavi utakmice bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović uporedio je situaciju u bugarskom prvoligašu sa onom u redovima "crveno-belih".

Čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana morali bi dobro da se zamisle nad ocenom svog nekadašnjeg trenera.

Ljupko Petrović

Trener Liteksa Ljupko Petrović je saglasan da su "crveno-beli" bolji tim od njegovog, ali zato tvrdi da je daleko bolja atmosfera među "narandžastima" u odnosu na onu koju ima tim sa Marakane.

- Zvezda je jača, ali je ovde tri puta bolje raditi nego u mom bivšem klubu. Iznad mene je samo predsednik kluba Angel Bončev i samo njemu sam odgovoran. U Beogradu me je saletala armija menadžera kojima sam morao da odgovaram zašto njihovi igrači nisu u timu. Na Marakani radi svako ko šta hoće, a ni odnosi među igračima nisu dobri, rekao je Ljupko Petrović.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Zato ih je zalepio Strazbur kuci 2-0. Da li mi neko moze pomoci oko dve stvari:
1. Kada je kup u Nisu
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.
Quote:
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.

Карте су 500 дин.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)