01-15-2006, 10:32 AM
Konacno se neko setio da otera Krivokapica!!! Milijas je pravo resenje i posle dugo vremena,Zvezda je dovela pravo pojacanje!
Odlasci / Dolasci
|
01-15-2006, 10:32 AM
Konacno se neko setio da otera Krivokapica!!! Milijas je pravo resenje i posle dugo vremena,Zvezda je dovela pravo pojacanje!
01-15-2006, 11:00 AM
A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar?
Pozdrav.
01-15-2006, 12:10 PM
Evo ove trojice... o senegalcima niko ne pise...
Potpisi na "Marakani" 15.01.2006 12:55 U Crvenoj zvezdi u nedelju su potpisani ugovori sa još tri nova fudbalera, koji će pojačati kadar "crveno-belih" i priključiti se pripremama ekipe na Kipru. Pristupnice Zvezdi potpisali su Goran Adamović, Dušan Đokić i Dušan Anđelković. Adamović (18) je na "Marakanu" stigao kao štoper iz BSK Borča. On je ranije bio u mlađim kategorijama "crveno-belih", a svoje dobre igre potvrdio je i nastupima za omladinsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Igrač koji će nositi dres sa brojem 26 na leđima, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora: - Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram u klubu za koji navijam od malena, rekao je Adamović koji se na vernost "crveno-belima" obavezao na pet godina. Dušan Đokić biće nova "devetka" kluba iz Ljutice Bogdana. On je svoj ugovor potpisao na tri godine, a početak 2006. godine pamtiće samo po dobrom: - Nedavno sam dobio dete, a sada potpisao i ugovor sa tako velikim klubom kao što je Zvezda. Počelo je da mi se vraća sve uloženo, svaki trening koji sam vredno odradio u svojim prethodnim klubovima, počev od Topličanina gde sam počeo karijeru, pa preko mnogih drugih, izjavio je 26-godišnji centarfor. Na šest meseci iz Voždovca se na "Marakanu" preselio Dušan Anđelković. On igra na poziciji levog spoljnog igrača i dobro poznaje situaciju u redovima "crveno-belih". - Moj kum, Luković, igra na "Marakani", pa odlično znam šta se od mene očekuje u klubu. Verujem da ću i posle šestomesečne pozajmice nastaviti karijeru u Zvezdi, izjavio je Anđelković, koji će nositi dres sa brojem 18. Sportski menadžer Zvezde, Stevan Stojanović, potvrdio je da ovim nije zaključen spisak pojačanja za prolećni deo šampionata: - Ima još vremena do kraja prelaznog roka, koji se završava 9. februara. Mogu da potvrdim da smo u kontaktu sa Ristom Lakićem, igračem Budućnosti iz Podgorice. On je igrač profila kakav je neophodan Crvenoj zvezdi i nadamo se da ćemo ga dovesti u svoje redove, najavio je Stojanović.
01-15-2006, 12:11 PM
Jel moze neko da napise vise o tom Lakicu iz Buducnosto ?
01-15-2006, 01:32 PM
Ne zelim da mojim neznanjem sirim dezinformacije,
![]()
01-15-2006, 03:16 PM
Quote:Кривокапић: Није ми јасно Ni meni, Radovane. Kako su te do sada trpeli i ko te je proglasio za kvalitetnog igraca nikad necu shvatiti. Jos Joximovic i Mudri da nas napuste i imamo tim za Evropu. :utoka
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
01-15-2006, 04:08 PM
Quote:A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar? Senegalci nisu ni bili planirani za prvi tim...ako i dođu idu u omladinski pogon.
01-15-2006, 09:46 PM
Quote:DelijaHH Wrote:Кривокапић: Није ми јасно Dok je Zenga trener, Mudri je zadnji igrac koji ce napstiti nas klub, provereno.
01-16-2006, 01:38 PM
Stojanovic je izjavio da se do kraja nedelje moze ocekivati transfer Lakica i Suzukija. Pregovori su u toku.
Ono sto se meni jako svidja kod Pixija i Dike, je da ne pricaju puno, ne govore kako je Zvezda veliki klub, kako grade ekipu za 2 godine, kako oni sve znaju najbolje, vec jednostavno rade!
01-16-2006, 08:02 PM
Cuo sam neke informacije,za sada nepouzdane da Zvezda pregovara oko Ivanovica.To bi zaista bilo dobro.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|