Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Ljudi kad se setim dosadasnjih prelaznih rokova u kojima smo redovno ostajali bez najboljih igraca i dovodili igrace iz cukarickog i ostalih klubova koji su ispadali i ova dva od kad je pixi tu gde zadrzavamo ceo tim na okupu,tojest sve koji nesto vrede,dovodimo najbolje igrace iz nase lige-ili bar svi hoce u Zvezdu-Milijas,Lakic,Andjelkovic,Djokic....Pa kad jos tome dodamo reprezentativca Japana(ako dodje-po svemu sudeci velike su sanse)nemozemo biti nezadovoljni.Naprotiv!
Onaj japanac je dushu dao za nashu ligu Big Grin
Quote:
REDMAN Wrote:Primetio sam na tv-u da je na prozivci bio i neki lik sa kikicama :o , jel zna neko ko je to? Nije valjda draman isao kod Panjkovica na nadogradnju kose :rofl .

Silva

Silva, Da Silva Big Grin
Japanac se dosta trudi, ali tesko ce se on privici na uslove(ako dodje). Zna fudbal osrednje, trci celu tekmu kao lud ... Pantelic je slican igrac ali za klasu bolji igrac. Velika ce biti konkurencija za spic. Ziga, Djokic, Purovic, Raskovic i Suzuki na samo dva ili cak na jedno mesto ako Zenga nastavi sa 4-5-1. Ali ipak mi smo Confusedampion Confusedampion
Sta ce nam Japanac napadac? Imamo Raskovica, Purovica, Zigica... nama treba odbrana. Ivanovic iz OFK-e je kljucna figura u prelaznom roku.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Mislis li stvarno da su Purovic i Raskovic napadacki tandem koji bi nas odveo do duple krune (ako Zigic ode sad) ili do Lige Sampiona (ako Zigic ode na ljeto)?
Neka Japanca, bar ce se vise dresova prodati...
Tesko je do Ivanovica kad ga OFK procjenio na nekoliko miliona evrica.
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izrazio je letos želju da angažuje tri japanska reprezentativca. Takajuki Suzuki iz Kašime Antlersa saopštio je juče da ne bi imao ništa protiv da od proleća zaigra na Marakani u crveno-belom dresu, a možda će mu se pridružiti još jedan saigrač iz reprezentacije i kluba.

U pitanju je Mitsuo Ogasavara, Piksijeva letošnja želja, koji se danas iz Londona vratio u Japan, posle jednonedeljenog boravka u kampu Vest Hema.

Ogasavara nije uspeo da se nametne stručnom štabu "čekićara" tako da bi sreću i odskočnu dasku za dalji tok karijere u Evropi mogao da potraži na drugom kraju Starog kontinenta, u Crvenoj zvezdi.
Purovic igra odlicno i to ce biti odlican igrac a za Raskovica ne znam. Djokic nije los samo je mator da bi puno napredovao
Marketinski dobar potez, sportski - kako izgleda - los!

Glavni sponzor nam je jedna od najvecih japanskih firmi uopste, tako da je super sto cemo imati Japanca u nasim redovima. Nazalost, Suzuki se u Evropi nije nimalo dokazao. Igrao je u Belgiji, u 1. ligi dao 0 golova, u 2. valjda samo 5!!! to je veoma slabo i mislim da nas ne moze pojacati. Ali, bilo bi fino kada bi se totalno zeznuo Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)