Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda - Vozdovac
Црвена звезда: Ранђеловић, Луковић, Дудић, Јоксимовић, Миловановић (57' Перовић), Ковачевић, Трајковић, Мудринић (66' Пуровић), Јанковић (84' Миладиновић), Пантелић, Жигић.

Sta da se kaze? Njihov gol (ili barem ono sto je prethodilo golu) je bio odlican. Dobro so zatvorili sve prilaze Zigicu, samim tim i golu. Pantelic "pomalo" sebican, iako je kod treceg gola odlicno odigrao dupli sa Trajkovicem. Ulazak Purovica je preokrenuo tekmu, mislim da ih je Zenga tim potezom :boks . Lukovic odigrao solidno, kao i Dudic. Joksimovic u nekom momentima izgledao kao amater; cemu ono izbacivanje u aut pred kraj utakmice? Zigu su dobro cuvali. Za Jankovica nema sta da se prica :ruke , ginuo je na obe strane terena, nezasluzeno dobio zuti radi "simuliranja" CISTOG penala. Purovic, dobro iskoristio date minute. Perovic, fino odradio posao, kao da je "spario" noge Smile Dobar centarsut nakon dobrog prodora.
Na Milovanovicu se vidi da ga noge vuku naprijed... Kad ce da se rijesi to pitanje desnog beka, 'oce biti sta prije povratka Baste? Jel' gledao neko Dramanija na treninzima?!

Jel' se zna sta je sa Milovanovicem?
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Reply
Mnogo vazna pobjeda,jos je bolje sto smo posle slabog prvog poluvremena preokrenuli rezultat.Samo tako momci...

HOCEMO TITULU!!!!!
Reply
Dobro se završilo s obzirom kako su igrali u prvom poluvremenu !
Mislim da je presudio ulazak Perovića, momak je dobro odradio
svoj deo posla ,bar može da probije po levoj strani i uputi pravi
centaršut, Mudrinić je previše spor skroz mi je bez ideje .Sve
u svemu veoma važna tri boda za podizanje morala kako u prvenstvu tako i u UEFA kupu .
Reply
Momci su protiv Zapresica pokazali da znaju da igraju bez obzira sto su hrvati ocaj od ekipe,medjutim ocigledno je da im igra na bunker nikako neodgovara,pa zar mora skoro svaka akcija da krece kroz sredinu od Kovacevica,on je pomeni odlican igrac sto se tice odbrane medjutim za napad nula bodova losi pasovi,puno mu treba da se namesti za sut los pregled igre.Pa da li ste primetili i protiv Kule i sinoc kad god nema resenje nateze neke suteve sa 30 m,a protivnicki igrac pre nego sto ga izblokira moze i kafu da popije.Da se razumemo on je bar po meni neophodan ekipi ali u nekoj ulozi kao Gatuzo u Milanu,ali za organizaciju je potreban neko drugi
Reply
Pas im mater, al su me sinoć iživcirali! Bitno je da je dobro završilo. Ali ova nesigurnost posledica je neuigranosti na Zengin sistem, istrpiti ih treba još malo. A sad Interu pet komada! Confusedampion
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Kakav je ono potez bio igraca vozdovca pri 1-0. 2 puta petom iza ledja i onda for i go o stativu. Stvarno jako lep gol.

Inace ovaj Mudrinic moze komotno u Obilic ili neki slicni tim da ode, Zvezdi uopste nije potreban. Kao ni Joksimovic.

Inace inter dobijamo 3-0(za Srbiju namigivanje )!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Reply
Ono chega sam se plasio. Odbrana nam je skandalozna.
Realno govoreci ovoj odbrani Zvezde svaka priuchena grupa gradjana moze da da gol...Treba videti sta se desava sa ovim strancima, oni su jedina nada.
Sa svetlije strane, mislim da sada 'vise igramo' nego lane, sredina mi deluje bolje, narocito jer sad imamo jos jednog igracha koji je kreativac- Trajkovica (konacno jedno pravo pojacanje).
zbeglica sa oaza foruma
Reply
Crnce na teren, hocemo crnce na teren.
*ebo ga Milovanovic na beku...
Reply
Ja u zivotu nisam video lepsi prodor na nasim terenima od onog Vozdovcana pri golu.Ono leva-desna peta se ne vidja ni u Brazilu bas cesto. Odbrana nasa je zaista losa.Da se Jankovic par puta nije vratio bila bi katastrofa.Joksimovic se sasvim dobro postavlja ali mi nije jasno zasto svaku loptu napucava gde stigne. Sredina tu i tamo, Mudri vise nikada ne bi smeo da pocne tekmu, Trajkovic solidan mada se vidi da su mu noge jos vezane. Dobro je sto je dao gol, valjda ce se osloboditi,sasvim solidan igrac. Pantelic opet sebican, klupa bi ga opametila. O Jankovicu bez komentara, najbolji na terenu mada nije bio nesto kreativan u organizaciji napada. Onaj prvi gol ;pljuga ...culo se kako puca mreza.
Sve u svemu u cetvrtak je jos jedna pripremna tekma, ujke nemaju pojma pa ocekujem da vidim i crnje. Prava vezbica pred Cacak, uz lepo zezanje na tribinama namigivanje
Reply
Posle katastrofalne igre u prvom poluvremenu, u drugom su nasi igraci su poceli da trce i da se bore. Nije mi jasno samo zasto od 1. minuta jednom ne napadnu protivnika, nego nas ovako muce 60-ak minuta, da bi nam tek na kraju pokazali deo onoga sto znaju i mogu. Golove su po meni dali igraci koji su ih i zasluzili. Bosko je odlicno odradio i par situacija u odbrani i pored ona dva gola svidela mi se drskost koju poseduje. Mislim, kud bi nam bio kraj kad bi svi nasi igraci igrali na ivici faula, blago provocirali protivnika... Trajkovic je prosle godine pokazao da moze, sinoc mi se svidelo to sto sam video da hoce tj. da se trudi i nadam se da ce mu ovaj gol dati samopouzdanja da u nastavku sezone pruzi svoj maksimum. Joksimovic po meni nije bio los, moze biti dobro resenje na mestu centralnog odbrambenog, sto neko rece dobro se postavlja, a mislim da su ona nerezonska ispucavanja plod treme. Izdvojio bih i Kovacevica, standardno dobro je odradio svoje zadatke i mislim da bi trebalo uz njega da igra Basta (naravno kad bude spreman) koji je dosta kreativniji i kada Pixy oduzme loptu doda je Basti da organizuje napad. Perovic je pokazao dobre stvari u ofanzivi, ali mislim da bi njemu trebalo mnogo vise otvarati prostor, nego samog da ga pustaju u duele i prodore, jer decko nije nesto narocito cvrst i jak u duelu.
Sve u svemu, lepa pobeda za podizanje morala uz nadu da ce Hrvate i svakog narednog protivnika stisnuti od samog pocetka...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: