Неке од ствари које си споменуо су већ припремљене, неке су у припреми, а за неке је потребна сарадња са клубом (интервјуи, омладинска школа итд) па је питање да ли ће тога ускоро бити.
Конкретно, Васили ради на мултимедији и доста је тога завршио, али је пицајзла

па жели све да доврши како би чопоративно послато Драганчету.
Фотке стадиона су потребне (и још нешто поред тога), чак смо и планирали да један дан одемо и одрадимо, али је потребно да се сви уклопимо са временом (највише човек који има прави фото апарат), да време буде лепо и да буде викенд. Ово је већ можда и наша грешка, требало би да се мало више активирамо. Надам се да нећемо имати проблема око уласка на терен.
Што се продавнице тиче, то не зависи од нас. Све је сад у надлежности клуба, ми смо понудили сарадњу (што је и нормално), али је на томе остало (додуше, они нису нешто конкретно урадили ни по питању самих продавница).
Што се вести тиче, некада дође до потпуног застоја јер се у клубу ништа не дешава (из клуба ништа не јављају, јер се стављају вести који они јаве да се ставе), а онда у једном дану их има 4-5. Јебига, нисмо ми Манчестер па да се сваки дан нешто дешава.
Ја бих волела када би се бар тренинзима посвећивала већа пажња, али то већ не зависи од мене.
Што се тиче омладинске школе, потпуно се слажем са тобом. Предложила сам да имају чак и посебан део у менију, али људи који раде на сајту за то немају времена.
Верујте ми, све што ви овде предлажете, чак и више, ми смо предложили још давно. Неке ствари не могу да се одраде из објективних разлога, неке из субјективних, а неки разлози и нису за јавност.
Да ја имам решен проблем финансија (типа, издајем 5 станова

), кунем вам се да бих радила само за сајт и то за џ. Онда бих видела ове из клуба да ли би могли да нас избегавају и игноришу :finger .
Укратко, има припремљених новости (или које ће ускоро бити готове), али не знам када ће угледати светлост дана.
..baklje gore, pesma cigana...