02-02-2007, 11:32 PM
Мислим да би стварно могли да се уозбиљите у вези тог сајта. Оваква срања не би требала да се дешавају. Не може сваки клинац да вам упадне на сајт бре.
FKCZ WEB
|
02-02-2007, 11:32 PM
Мислим да би стварно могли да се уозбиљите у вези тог сајта. Оваква срања не би требала да се дешавају. Не може сваки клинац да вам упадне на сајт бре.
02-02-2007, 11:53 PM
Не претјерујте, убачена је само једна вијест и сличица које су стајале сат времена на сајту.
Шта одмах хистеришете и паничите, као да се нешто битно десило.
02-03-2007, 07:52 AM
и даље је грб тамо и та њихова страшна вест :lol:
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
02-03-2007, 11:50 AM
Проблем ће бити сређен. Провалили су провајдеру шифре.
Игоре, ми смо врло озбиљни у вези са сајтом. Ја сам целу ноћ пробдела како бих на време стизала да бришем ова срања. Вероватно се сваком сајту десило овако нешто, а поготово уколико је пожељна мета као што је наш (а сигурно је једна од пожељнијих у Србији). До сада смо се успешно бранили, али је једном морало и то да се деси.
..baklje gore, pesma cigana...
02-03-2007, 02:14 PM
Quote:Проблем ће бити сређен. Провалили су провајдеру шифре. Ма знам ја да се ви цимате око тог сајта као ненормални и да вам ови педери из управе више одмажу него помажу. Свака вам част.Мало сам се изнервирао синоћ па можда и претерано реаговао, у сваком случају припазите мало боље.
02-03-2007, 02:42 PM
Веруј ми, ниси се изнервирао ни приближно близу колико ја (боље речено, ми). Проблем је био у томе што је Драганче управо у тим тренуцима (субота пре подне код њих) имао обавезе и није био при интернету. Ми смо заиста све покушали како бисмо избегли рушење сајта (намерно), али је проблем настао код провајдера и само они могу да га реше. Одређено време нисмо могли да ступимо у контакт са истима пошто је власник био на пијаци, а главни администратор је спавао. Првог смо нахватали, а нисам сигурна да ли су овог другог успели да пробуде
![]() Ако неко пожели да нам обори сајт то ће и урадити (постоје начини за то) и од тога се тешко одбранити. Ми смо до сада (сајт фк-а и званични сајт делија) били веровато једини на Балкану (причам о великим клубовима) који су одолевали (разлог зашто Драганче не дозвољава форум на сајту је управо из безбедоносних разлога јер је то слаба тачка). Ето, Цаки и делије.нет су остали да бране част ![]() Овог викенда је требало да буде пуштен у рад тест (било је неких проблема око базе и сервера - проблем је утврђен и прионуло се на решавање), али сада не знам да ли ће стићи пошто је ово приоритет.
02-03-2007, 02:44 PM
Заборавила сам да напишем (вероватно сте и прочитали на сајту) да све вести у вези са ФК-ом можете прочитати на сајту сд-а: www.sd-crvenazvezda.net
02-16-2007, 07:31 PM
Нове информације.
Провајдер нам је пустио тест фазу тек пре неколико дана, а ми смо им све спремили и доставили 10-ак дана раније. Изгледа да је једини који тамо нешто зна заглавио у болници. Иако не бисмо стигли до недеље да поставимо све што смо хтели (неке ствари могу да се одраде тек сада), мислили смо да ипак пустимо сајт, а остало да довршавамо у ходу. Међутим, у маркетингу су одлучили да се још сачека како би поново покушали да ступе у контакт са људима из клуба, тачније новим генералним, и успоставе сарадњу - знам, и мени је ово већ досадило. Ми смо рекли да би сајт требало да се пусти пре дербија (да не кажем да смо захтевали ![]()
03-04-2007, 12:48 PM
I sta bi od svega?
![]()
03-04-2007, 10:45 PM
Ми смо, мање више, били напаљени да пустимо пре Бежаније, па пре дербија, али смо сваки пут морали да чекамо јер су вршени, хмм, унутарклупски преговори, договори, шта ти ја знам - искрено, немам више живаца да се у то упуштам.
Требало би да се пусти током следеће недеље. Неће ићи све одједном, доста је рађено на бази (то је однело много времена, дизајн је најмање битан и представља само кожу која ће лако моћи да се мења) и полако ћемо пуштати и уходавати све то. Данас је био "freezе day" - дан када се престало са уношењем нових ствари јер сајт мора да се припеми за објављивање. Када то прође, а проћи ће ја се надам у најбољем реду, наставићемо са убацивањима (нека од њих ће машала потрајати). Дакле, ускоро ћемо ићи под нож јавности ![]()
|
« Next Oldest | Next Newest »
|