Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FKCZ WEB
И мени се исто више свиђа хоризонтални мени (слично као на сајту Барселоне или Манчестер Јунајтеда). Мислим да не треба применити форму сличну као на пример на сајту навијача репрезентације http://www.beli-orlovi.com/ или ФСС http://www.fss.org.yu/. Има пуно података, а не систематизованих. Ја верујем да ће наш web team пронаћи право решење. Било би добро да буде и одређена мапа сајта и сл. Само напред web делије :ruke
Срце на терен ...
Reply
Ипак смо одлучили да не стављамо нови сајт у септембру пошто Драганче ускоро креће ка Србији, а не носи са собом рачунар. Био би превелики ризик да се сајт стави, а он нема могућности да исправља грешке уколико до њих дође. Кући би требало да се врати половином октобра и надам се да бисмо до краја истог месеца могли све да поставимо (бар оно што је планирано за ову фазу).
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ово је синоћ писало на сајту фк...
Гледалаца: око 1.500 :batine
Reply
To se napise pre pocetka utakmice, kada se stavi i koji su sastavi, ko su sudije i slicno. Nije decko koji radi tekst prenose kriv sto ljudi masovno pocinju da ulaze minut pre pocetka. Takodje, sa njegove pozicje je tesko oceniti koliko ljudi ima na zapadu (cini mi se da je bilo vise nego obicno).
Reply
However,
У свету се број гледалаца објави у полувремену,а како руку на срце,уопште није битно кад је податак о броју гледалаца стављена на сајт,могао је да сачека бар првих 45 минута-у суштини потпуно небитно.

На западу ништа ново,по мојој процени-ја и у вр` главе још сто душа.

BTW.
Јел у плану да се на сајт ставе неки волпејпери,играчи,навијачи и томе сл.
Стварно мислим да су волпејпери неопходни!

Поздрав Smile
Reply
За њих је задужен Васили и одрадио је доста тога, али ми је у недељу званично саопштио да играче више неће радити Big Grin .
Чак сам и ја одрадила два, а пошто сам на далеко вишем интелектуалном нивоу од мог колеге није ми ни пало на памет да се петљам са носиоцима Звездиног дреса - ја сам се бацила на грб Smile .
Заиста ми је жао што нисмо стигли да све одрадимо пре Драганчетовог доласка (дете и жену му је захватио неки вирус па се јадничак напатио Big Grin ), а сада је сувише ризично да поставимо пошто он неће бити у могућности да интервенише уколико нешто крене лоше.
У свету вероватно постоје карте које имају бар кодове (или нешто савременије за шта ми нисмо ни чули Sad ) па је лако одредити колико има људи (и КК објављује прецизне податке јер улазнице и пропуснице имају бар кодове). На Маракани је све одокативно, а незгодно је што је стадион велики, људи раштркани итд.
Пренећу му да сте замерили на овој бројци и да убудуће припази namigivanje .
Reply
necu ni ime da im kazem ali oni naprimer znaju na poluvremenu tacno koliko je ljudi na stadionu.

naprimer: 3451 gledalac.

zasto mi za sve moramo da kasnimo???

halo covjece u 2006 godini mi nemamo sajt kluba koji radi normalno !!!!
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Мислим да је руководству клуба у овом тренутку последња рупа на свирали функционисање сајта и тачан број гледалаца.
За ово прво ћемо се потрудити да се побољша, а на друго ћемо морати да сачекамо док се неко не сети да одштампа нормалне улазнице и купи читаче бар кодова.
Reply
Чек,чек мало namigivanje
Јел то значи да ако радим на благајни могу да пријавим (наравно у дилу са ртаћима) да сам продао 500 карата,а да разлику стрпам у џеп???
:zbunjen
Reply
Quote:За њих је задужен Васили и одрадио је доста тога, али ми је у недељу званично саопштио да играче више неће радити Big Grin .
Чак сам и ја одрадила два, а пошто сам на далеко вишем интелектуалном нивоу од мог колеге није ми ни пало на памет да се петљам са носиоцима Звездиног дреса - ја сам се бацила на грб Smile .

Кхм, кхм... Колегинице... Одувек ме је импресионирала виспреност твог духа, али сада си превазишла саму себе Big Grin ...

Елем, што се тиче позадина и сл. Имам урађене позадине целог тима понаособ, али... Моје је мишљење да, после свега што се издешавало, апсолутно не заслужују да их ставимо на сајт. Можда, некад, ако промене свој приступ, залагање итд. према дресу који носе... Ал` до тада има доста воде да протекне Дунавом. Ваше мишење о овоме. Да ли желите да вам неко од наших магова фудбалске лопте краси позадину на монитору?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: