Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi dresovi
Quote:[Image: th_95070_novi_dres_2.TXT.JPG]

Ево надам се да је свима видљив и јасан Big Grin

To rodjace ..taj mi se svidja :ruke i da znas da je onaj narandzasti BLJAK SKROZ alal mu patka ko ga izmisli.

Bas me zanima kako bi izgledala ova varijanta samo skroz crvena sa belim detaljima (bez pruga).
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Pa meni se ovaj bjeli bas svidja. Mozda bi zamjenio one plave detalje sa crvenim ali i ovako je dobro. Ma odlican, a sad kad bi onaj treci bio projenut.
Ovaj beli je već bolji. Identičan novom dresu Brazila.

[Image: prd_maxzoom_103894-703.jpg]
I meni se najvise svidja beli (volim ovakve okovratnike). I sto SerbianEagle rece: jos da su crveni detalji.
Znaci, ovaj beli je iz nove kolekcije (relativno nove), posto ne verujem da bi reprezentacija Brazila igrala u starim garniturama. Zasto nam je onda prugasti stara varijanta?
I zasto svaki dres ima drugaciji deo oko vrata?
..baklje gore, pesma cigana...
Kako bi izgledao prugasti crveno beli u dizajnu poput brazilskog, tj. belog rezervnog?
[Image: 35c0qqq.gif]
ma idi de bre ova pokojna narandzatsa boja!!!!!
NECE VALJDA
jeli kiki da li taj ugovor iako delta vise nije sponzor postoji???
Da, ostaje. Ovi iz Delte su rekli: "Eto, Nike ostaje, dokaz da nema zle krvi medju nama". Kao da su se oni pitali. Nike je hteo da udje u Zvezdu i Delta je samo sprovela tu zamisao.
..baklje gore, pesma cigana...
И Делта ускоро (за годину, две) губи уговор са Најко-ом и питање је да ли ће га обновити (оно што сам чуо је да неће), тако да је Кики скроз у праву, Најк-у је било у интересу да уће у Звезду а Делта је морала да одради што јој је нарећено из централе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:И Делта ускоро (за годину, две) губи уговор са Најко-ом и питање је да ли ће га обновити (оно што сам чуо је да неће), тако да је Кики скроз у праву, Најк-у је било у интересу да уће у Звезду а Делта је морала да одради што јој је нарећено из централе...
Ma dobro to ..nego deder reci ti nama da si se salio Big Grin

Mislim sa ovim narandzastim :nene :nene :nene :nene :nene :nene
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Quote:I meni se najvise svidja beli (volim ovakve okovratnike).
Мислим да би модни стручњаци рекли ''руска крагна''... namigivanje

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)