06-04-2006, 09:13 PM
Jel moze da se postavi ponovo taj drugi, posto post link ne radi.
Pozdrav
Pozdrav
Novi dresovi
|
06-04-2006, 09:13 PM
Jel moze da se postavi ponovo taj drugi, posto post link ne radi.
Pozdrav
06-04-2006, 10:12 PM
При едитовању мог поста неко је раздвојио урл адресу линка за други дрес па с тога не ради, могу ја да поставим опет али ако није проблем нек се то поправи и радиће како треба, надам се...
Боко помагај ![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-04-2006, 10:26 PM
Ovaj prvi dres je model iz sezone 2002/03. tako da se nadam da je ovo ipak zajebancija.
06-05-2006, 06:55 AM
Prebaci ga ponovo na net i postavi novu url adresu. Mislim da bi time problem bio resen?
Ovaj narandzasti je identican dresu koji ce nositi Holandska reprezentacija na SP. Mislim da smo pogresili sa Najkijem jer on dobro radi samo za velike, odnosno bolje receno bogate klijente. Bolje da smo uzeli UMBRO ili Kappa i sl. Da li je neko video crveni dres Engleske reprezentacije? Odlican je. Nadam se da ce i nas reprezentacija u buducnosti nositi crvene dresove. ![]() ![]() ![]() ![]()
06-05-2006, 07:09 AM
06-05-2006, 09:55 AM
Retko kada klubovi uzimaju za sponzora onog ko pravi najlepse dresove - bitne su pare (u slucaju velikih i mocnih), odnosno vrednost opreme koja se dobija u slucaju svih ostalih. Mi spadamo u sve ostale. Vrednost Nike opreme ce biti pola milki godisnje, verovatno Kapa, Umbro i ostali ne bi mogli sa tim da se takmice.
Informacije koje ja imam kazuju da cemo u prvoj sezoni nositi neki od starijih modela, a za sledece cemo moci sami da biramo. Da li bi neko mogao da postavi kako ovaj prvi dres izgleda na igracima, ipak je to potpuno drugaciji osecaj, a i volela bih da vidim kako izgleda zadnja strana koja je takodje vrlo bitna. Znam neke koji ce biti odusevljeni trecim dresom (jos da je ukombinovana i ljubicasta), pa jesmo li mi cigani ili nismo ![]() O drugom ne mogu nista da kazem, ni KBB nije uspeo da postavi ![]() Ja nista ne bih imala protiv belih i crvenih dresova kao druge i trece kombinacije, mada mislim da su se ljudi navikli na belo i plavo.
..baklje gore, pesma cigana...
06-05-2006, 11:12 AM
Quote:Znam neke koji ce biti odusevljeni trecim dresom (jos da je ukombinovana i ljubicasta), pa jesmo li mi cigani ili nismoTo je i meni palo napamet... :bes
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
06-05-2006, 12:15 PM
Quote:kiki Wrote:Znam neke koji ce biti odusevljeni trecim dresom (jos da je ukombinovana i ljubicasta), pa jesmo li mi cigani ili nismoTo je i meni palo napamet... :bes Или да покушамо са розе на зелене звездице ![]() Прва варијанта једина може да прође, мада ми се нешто не свиђају: нешто фали... Можда превише пруга, и чини ми се да дрес делује исувише ''затворено''; или обрнути распоред пруга, па да на место белих дођу црвене и обрнуто... Друга варијанта може исувише да личи на дрес будуће репрезентације Србије, пошто се они у савезу двоуме између црвене (као традиционалне српске) и плаве (као по нас препознатљиве у свету) опције као главне, самим тим резервни би највероватније били бело-плави или бело-црвени... Трећа варијанта је потпуно промашена тема... Какве везе има Црвена звезда и Србија са наранџастом бојом??? Нисмо ми холанђани, и немамо везе са њиховом побуном и покретом отпора у Другом светском рату против Хитлера када им је знак била наранџаста трака... Ово је јад... И оне крагнице су ми као за пензосе... По мени за почетак треба да буду традиционалне боје клуба, и самим тим и гарнитуре: 1. пругасто црвено-бели 2. бели (са црвеним елементима) 3. плави (са белим елементима) :ruke
06-05-2006, 01:08 PM
Od kada Zvezda ima veze sa narandzastom bojom???!!!! Odvratan mi je taj proamerichki trend u Evropi da klubovi vise nemaju stalne boje, pogotovo za rezervne dresove (najsveziji primer- juve slavi titulu u crvenim dresovima, arsenal igra u nekoj trula visnja boji, uzas, pre toga bajern...). Zvezdi su uvek rezervni bili ili skroz bele ili plave boje. Na primer pri put sam u zivotu uzivo gledao Zvezdu u plavim dresovima-negde sredinom 80-tih u ns.
..кажу да причам много...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|