Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
???????? ??????? ??????? ?????!!! ????? ???? ? ???????? ??????????? !!!! ????? ????? ???? ??????? ??????!!!
takan vodki za vseh!!!
O?????? ??? ??? ????? ? ????????? ????? ?? ????. ?, ??? ??? ???? ??? ????? ???? ??????? ???? ???? ?? ?? ???????? ????? ?? ??? ?? ???????? ?????. ? ?????? ???? ?? ??????? ???? ??????????? ?????.
Quote:Jel ima neko raspored za prolecni deo sezone?
Bravo ,to i mene interesuje, taj raspored. Posebno kad gostujemo u GOLUBOVCIMA, jel neko zna tacan datum, da bih isplanirao dolazak u Pg. Confusedampion
???? ?????? ????? ???????? ?? ??? ?? ?????,????? ???? ?? ?? ??? ??? ??? ? ????? ?? 12 Big Grin .???? ?? ??????,??? ??????? ?? ???????? ???? ??????-????????? ??????? ?? ?? ?? ?????????.?? ????? ?? ????? ????,? ?? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ????? ????.??? ??? ???? ?? ?? ???? ???????? ???? ???? ????? ? ????.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Quote:Bravo ,to i mene interesuje, taj raspored. Posebno kad gostujemo u GOLUBOVCIMA, jel neko zna tacan datum, da bih isplanirao dolazak u Pg. Confusedampion

U Golubovcima gostujemo zadnje kolo.Prvo kolo gostujemo na Dusanovcu protiv Vozdovca onda kuci sa Cackom pa gostujemo Banatskom Dvoru,jos se nezna gde da li u Zrenjaninu ili Dvoru....
Quote:Bravo ,to i mene interesuje, taj raspored. Posebno kad gostujemo u GOLUBOVCIMA, jel neko zna tacan datum, da bih isplanirao dolazak u Pg. Confusedampion

?? ???????, ?? ??? ??? ?? ?? ???????? ?? ????.
Za golubovce je bila prica da su 6.5. jer navodno prvenstvo mora da se zavrsi do 10.5....
Mozda titulu proslavimo u tudjoj susjednoj nam drzavi nezavisnoj Crnoj Gori Confusedampion
Zasto tudjoj?!?!
Mislim da cemo titulu proslaviti kao i proslu!!!
Protiv Vojvodine na Mari

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)