Threads: 1
ali znam takodje pricu , da se jedan mnogo opasan lik
cesto zaobilazio tekeme protiv momaka sa Banjice ,
stalno neke bolesti,neki izgovori...
ali nije forum mesto za te price... namigivanje
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Ja sam cuo pricu da ce biti ovaj topic zakljucan ako nastavite da se proseravate...
Ako imate neke licne nesuglasice resite ih preko PM...
Threads: 2
Da imamo licne nesuglasice resavali bi ih privatno naravno, ovako pricamo o likovima koji su isli na tekme nekada i sada (tako pise u temi) a ne pominjemo jedan drugog
Budi konkretniji kamiondzijo da ne bi posle imali nesuglasice- kad si vec to napisao navedi inicijale tog ko je zaobilazio tekme protiv momaka sa Banjice
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
da neskrecemo i neskrnavimo temu , nebitno...
recucu ti... kada se vidimo... namigivanje !
seca li se neko jos koga... ???
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Threads: 7
...bio je jedan crni decko "cokolada"glumeo je ne davno u Kustinom filmu... :rofl
Fuj...
S
Bas bas zanimljiva tema ja sam dosta mlad pa nepamtim nikog starijeg,bas sam uzivao dok sam citao i ;pljuga
Threads: 0
?????? ??????? ?????? ???? ???? ?????? ????? ?? ??????
Da li iko od vas znas sta je sa M...m sa Karaburme.Bio je jako aktivan da kazem od 95 pa do 00 cuo sam da je bio odlepio od vutre .
Nije ga bilo metar i zilet a uvek je bio taj koji bi se prvi zaletao.Secam se jedne jeseni na marakanu doslo mozda 50 Zemunaca a on kao zagovara ajmo da bijemo Zemunce ajde ajde .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Da li iko zna sta je sa C...om ? Sta je sa G......M drugi je cini mi se bio iz Jerkovica ? Obojica vrlo aktivnii 90-ih .
Threads: 4
Quote:Da li iko od vas znas sta je sa M...m sa Karaburme.Bio je jako aktivan da kazem od 95 pa do 00 cuo sam da je bio odlepio od vutre .
Nije ga bilo metar i zilet a uvek je bio taj koji bi se prvi zaletao.Secam se jedne jeseni na marakanu doslo mozda 50 Zemunaca a on kao zagovara ajmo da bijemo Zemunce ajde ajde .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Da li iko zna sta je sa C...om ? Sta je sa G......M drugi je cini mi se bio iz Jerkovica ? Obojica vrlo aktivnii 90-ih .
????????!!!
Да ли неко може да ми напише нешто више о Норгету Ултра бојс? Доста после његове смрти сам крено на север па и не знам толико о њему.