02-13-2003, 05:00 PM
Quote:Ima da uradimo i majice za tu tekme, nadamo se da ce incident da navijaza nas?
cekajte, a protiv koga ce igrati ekipa "delije caffe"-a?

![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)
Turnir u malom fudbalu
|
02-13-2003, 05:00 PM
Quote:Ima da uradimo i majice za tu tekme, nadamo se da ce incident da navijaza nas? cekajte, a protiv koga ce igrati ekipa "delije caffe"-a? ![]() ![]()
02-16-2003, 01:46 AM
Pa na ovom forumu se pojavljuje i decko koji vodi odlicne turneje po Srbiji,pa ima vec spremnu ekipu,pa ga pitajte.... :lol:
Baske,oglasi se .... :rofl namigivanje
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
02-16-2003, 08:50 AM
Quote:Pa na ovom forumu se pojavljuje i decko koji vodi odlicne turneje po Srbiji,pa ima vec spremnu ekipu,pa ga pitajte.... :lol: Ma batalio sam ja taj biznis, stalno su se desavali neki nepredvidjeni kvarovi koji su remetili plan i program... :rofl Nego bolje ti podgrevaj taj tiganj i cekaj nas :lol: P.S. Onu obecanu sliku cu ti poslati sutra, sad nemam vremena, spremam se na daleeeeeeki put! namigivanje :rofl
EROES RED STAR BELGRADE
03-03-2003, 08:38 PM
I Kizo shta ce sad biti sa turnirom, poshto fajnel for nece biti u Beogradu, Chisto sumnjam da bi gastosi doshlu u vecem broju samo turnira radi.
03-03-2003, 09:03 PM
????? ????? ??????? ?? ??????? ?? ?? ???? ??, ???? + ??? ??? ?????? ?? ????? ????? ???? ????? ????????? ? ??? 3 ???? ???????? ?????
![]() ???? ???? ????????? ?? ??? ??????, ?? ?????? ?? ?? ?????? ????. ???? ??? 4 ????? ??? ?? 8.
03-04-2003, 04:53 PM
Bice dosta "gastosa"
Samo kad vi planirate da igrate to cudo??? :flasa Ja dolazim samo na par dana. Negde sam citao da nema cuganja pre utakmice?? Kakav je to onda turnir ![]() Ko me uhvati treznog u Sribiji ima odma pivo! :flasa Pozdrav ciganima
03-30-2003, 07:41 PM
Ovo vanredno stanje utice jako cudno na sve nas!
![]() :megafon Vratite nas na utakmice!!!!Ovo je vapaj!!!!! ![]() Kizo,cekamo te na Adi,a vec se raspitujemo za termine za turnir-a,ukoliko potraje ovo "stanje mirovanja",bice "igre bez granica"!!!!!! :lol:
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
03-30-2003, 08:59 PM
Jel vam odgovara oko 9 aprila, taman kad se igra derbi u basketu. recimo 10 aprila. Na adi.
+ tada dolazi nas dragi forumas UltrasLondon ![]() Odlicna prilika za sve nas.
03-30-2003, 10:53 PM
Kizo, brate, mi smo tajna organizacija, mojne detalje tako javno da iznosis... :batine
:lol: ![]()
03-30-2003, 11:43 PM
Pogotovo mojne da pricas da UL dolazi u Beograd, napravicemu Glodari sacekusu :lol:
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|