Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
??????.?? ?????? ?? ?? ?????? ?????? ??????,???? ?? ?????.????? ???? ????????? ??? ???? ????? ???? ?? ?? ???????,????? ? ???????? ??? 2.????? ?? ? ????? ???????? ????????? ???? ????? ? ??????,?????? ???? ? ????????? ?? ????? ? ????????.? ?? ????? ???? ????????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ??????.?? ???? ????? ????????,???? ??? ????.??? ??? ????? ????????. Big Grin
Reply
Josh jedna boleshtina Tarantina. Sve vrste muchenja su glavna teme ovog djubreta od filma.
Reply
Quote:Josh jedna boleshtina Tarantina. Sve vrste muchenja su glavna teme ovog djubreta od filma.

? ??? ?? ? ?? ??????? :o
Reply
Tarantino je samo ko-scenarista, al se njegovo ime provlacilo svo vrijeme da bi se film bolje prodao.
Ja ga nazalost nisam gledao, jos.
I da, Tarantino mi je jedan od omiljenih rezisera...
Reply
Quote:
Maj 25 Wrote:Josh jedna boleshtina Tarantina. Sve vrste muchenja su glavna teme ovog djubreta od filma.

? ??? ?? ? ?? ??????? :o

Nabijanje eksera pod nokte, lomljenje kostiju, testerisanja delova tela, busenje tela bushilicom... Za mene je to bolesno, i kao iskren filmofil takve bljuvotine od filmova nikako ne volim.
Reply
Pre svega za Bojana, ali i za ostale koji prate stare filmove... Francuski film "Profesionalac" sa
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Nisam gledao,ali cu poku
Reply
The Untouchables: Capone Rising (2006)

Najavljen je nastavak,zapravo vremenski gledano uvod u "The Untouchables" koji potpisuje i ovaj put Brian DePalma...
Uloge nepoznate,muzika nepoznata,nadam se da ce biti dobar ,ako ne i bolji...
Reply
Vozvrashcheniye (2003)

??????? ????? ????,??????? ??????,?????? ? ??????? ????? ???? "????? ?? ??????? ???? ????".
Reply
???????, ???? ?? ??? ??? ????? ????

???? ???, ????? ?? ?? ???????? ?? ????????? ???? ????? (??????), ?????, ????? ?????? ???? ??????? ??????? ? ????? ??? ?????? ? ?? ?? ????? ?? ???...

?? ???? ??? 200 ??????? ???????.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)