Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Bojane, bas sam gledao jel ima tog Conana na torrentima, nemogu da ga nadjem. Ako nadjes javi.

Sto se tice casne sestre, kakav motor, to je reno 4 :lol:

Meni je najjaci onaj film gde jure golace, pa ono jos zandarmi u Njujorku...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ja se jedino secam kada Kru
Reply
Evo ja sam posle nekih 4 meseca gledanja odgledao sve epizode Prijatelja.Ko nije gledao poslednji serijal,ne zna sta je propustio!

Sto se filmova tice u zadnje vreme sam gledao samo King Konga i film mi je bas bezveze.Ima nekih dobrih stvari,ali uglavnom mi se ideja ne svidja,kao ni one silne mutantske zivotinje koje se pojavljuju u filmu...
Reply
Pozoriste "Ogledalo" : "Cujte Srbi!" - Arcibald Rajs (17,18,24,25. mart 2006. g. u 21h.)
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Quote:Evo ja sam posle nekih 4 meseca gledanja odgledao sve epizode Prijatelja.Ko nije gledao poslednji serijal,ne zna sta je propustio!

E care jel imas to na disku?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
??? ??? ???? ?? ?? ??????(??????? ??? ?????) ???? ????
?????? ?????????, ??????????? ? ??????? ????????.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Reply
The Terminal, Tom Hanks.
Obavezno pogledati.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Ima li neko bilo koji serijal Ally McBeal?
Reply
??? ???? ?????? "??????" ?

?????? ??? ????? "?????? - ???????? ????", ??????? ????, ??????? ????? ????? ?????.

"????????? 73" ?? ????? ?????????, "???? ????" ?? ???????????, "?????????????" ?? ???????????, ? ??? ??? ???????? ? ?????? ???????? ??? ????????.

???? ? ?????? ?? ?????????? ??? ????? ?? ?????? ?? ????????.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Juce sam odgledao novi dokumentarac (bar je novi u videoteci) Hooligans ima par stvari sa maksimira. Dokumentarac je super. :megafon
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: