Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
[quote="Sokol"]Narode jel mi mo
Reply
Ajd kad se vec pronalaze razni titlovi,jel moze neko reci da li je uspeo da nadje za "Skinhead Attitude",ovaj novi dokumentarac sto je izasao?? Ako neko ima,bilo bi lepo da postavi,jer je film gotivan.
Reply
Molim ko zna odgovor na sledece pitanje da odgovori:

Imam problem prikazivanja titlova koji nisu u SUB formatu na DVD plejeru,dakle,film je u DiVX kompresiji-AVI format,a subtitle u SRT,TXT ili slicnom formatu.

1.Dali postoji mogucnost da preko nekog softvera "vratim" subtitle u SUB format-na kompjuteru?
2.Dali postoji neki sajt gde mogu da skidam prevode u SUB formatu?
3.Ima li neko trece re
Reply
[quote="bojan"]Molim ko zna odgovor na sledece pitanje da odgovori:

Imam problem prikazivanja titlova koji nisu u SUB formatu na DVD plejeru,dakle,film je u DiVX kompresiji-AVI format,a subtitle u SRT,TXT ili slicnom formatu.

1.Dali postoji mogucnost da preko nekog softvera "vratim" subtitle u SUB format-na kompjuteru?
2.Dali postoji neki sajt gde mogu da skidam prevode u SUB formatu?
3.Ima li neko trece re
Reply
Hvala "Summer of '69",probam,pa javim ostalima dal
Reply
Poshto je bilo reci o WW2 filmu: "Battle Of The Bulge", a ja ga, na nesrecu, gledah sinoc samo jedna napomena...
Pored idiotske price, totalno netacne i mizerno nebitne, kretenoidne glume (izmedju ostalog scene masovnog streljanja bez ijedne kapi krvi), paradoksalne situacije u borbi, pogresnih verzija tenkova (kao i lose kopije filma koju sam imao), i ostalih propusta koje nemam snage da nabrajam cine ovo
Reply
Ali mora
Reply
Quote:Svaki WWII film bez Maximilliana Schela u ulozi nemackog oficira je osuden na propast.

To vazi i za Jamesa Coburna... Smile

[quote="bojan"]
Kizi preporucujem "OdeSSa file" sa Johnom Voightom,jeste da je prastari film i da ga je finansirao MOSAD,ali vredi pogledati nije lo
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Najgori ratni film u istoriji to su "Zelene beretke" sa Dzonom Vejnom
ono je finansirala Cia.
Borovi umesto vijetnamske dzungle, to kaze sve.

Bojane, sta imas protiv "orao je sleteo"? Smile
Film po meni vredi, ako ne kao ratni film, barem kao dramatski, po psiholoskim aspektima.
Reply
Zbog ovoga:"In 1943 sixteen German paratroopers landed in England. In three days they nearly won the War."

Ili kod one scene,kada Caine spa
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)