Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Ne znam da li je bilo, ali How High je za mene ikona od filma Big Grin !
Reply
ba
Reply
Konachno sam odgledao Sin City tj. Grad Greha, uzeo sam DVD.

Nemam rechi koliko mi se dopao film. U rangu Petparachkih prichi.
Reply
"City of God"-brazilski film,ODLICAN,ne
Reply
Sinoc sam odgledao SAW 1 i drugi deo. Film je jako mocan drugi deo je mnogo bolji. Aj pozdrav :flasa
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......
Reply
E ako neko ima slucajno film "Klijent" DVD ili Divx svejedno,neka me kontaktira na pm.Treba da odradim neki referat,a mrzi me da citam knjigu.
Inace u glavnim ulogama su Tomi Li Dzons i Suzan Sarandon.Film je stariji i gledao sam ga ranije ali se ne secam svega.Pocinje tako sto 2 klinca vide nekog lika u sumi koji se ubija i mladji klinac dobija traumu od toga i vode ga u bolnicu,a starijeg klinca juri FBI da bi ga naterali da kaze sta zna o tom coveku koji se ubio...onda klinac nalazi neku advokaticu,itd...
Reply
Eto da se i ja malo javim.

Quote:?????,
"?????? ?????". ???????? ???? (???? ?? ????? ????? ?????? ?????????) ?? ???? ????? ????? ? ???. ??????????? ???? ? ?????????? ???????? ?? ????? ???? ??????? (???? ?? ??????? ???????). ??? ?????????? ????????... ????? ??? ???????? ?? ?? ????? ? ????? ???.

Brate snimace se i drugi i treci deo tog filma samo neznam tacno kad izlaze.

E sad ko voli da gleda istorijske filmove Ben Hur je valjda veoma dobar o rimskom carstvu tako nesto.

A obavezno pogledajte komediju Happy Gilmore igra Adam Sandler film je super.

Pa onda ko voli da gleda trilere nek pogleda Suspect zero ili Se7en.

A ko hoce da downloaduje filmove sa neta ima program bitcomet. Ako nekome treba pomoci u vezi toga nek se javi.

Pozdrav.
Reply
Quote:The Exorcism of Emily Rose
Gledao ga pre neki dan u 2 nocu ;pljuga
Inace jel zna neko nesto o novom ruskom filmu Rota(ceta) radnja se odvija u Avganistanu?
Reply
Brate evo ti jedan link pa pogledaj.

http://www.9rota.ru/
Reply
Jel gledao neko od vas Aleksandra Velikog na TV Cudovi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)