Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Evo filma koji ne treba propustiti, ako ga niste gledali do sada:
The Assignment, na voljenom nam B92 u sredu, u 20.00.
Valjda su preveli kao Operacija Sakal, ili samo Sakal, jebem li ga...
Igraju Aidan Quinn, Donald Sutherland i Ben Kingsley...
Vrhunski film, ko voli npr. Francusku Vezu ima da uziva...
Reply
Quote:
Djole Wrote:K-Pax me je extra smorio!Em nisam sve skontao,em me je taj lik ubio u pojam Big Grin

Blistavi um veceras gledam,pa cu izneti sutra impresije

I mene je smorio do bola! Ti i ja izgleda imamo isti filmski ukus, tako da sam siguran da ce ti se Beautiful Mind dopasti, kad ti se vec dopao Million Dollar Baby.

A Kiza je covek bez srca i duse kad ga Blistavi um smara Big Grin

Film je extra,bas me je odusevio!Nakon sto sam ga odgledao saznao sam da se radi o istinitoj prici...stvarno nevidjeno.
A Kiza,pa njegov fah su "obrazovni" filmovi,tako da je on oguglao na ove sentimentalne Big Grin
Reply
"Trchi Lola, trchi" ili "Lola Rannt" u originalu, zanimljiv trip...
"6-to chulo" , film koji me je potpuno prevario, vredi ga pogledati samo zbog zadnje scene, lukavo, nema sta..
"Dezurni krivci", "Memento"...."Vanila sky" i original verzija (spanska)...sve lepo natripovani filmovi..
zbeglica sa oaza foruma
Reply
Quote:A Kiza je covek bez srca i duse kad ga Blistavi um smara Big Grin

Ne, Kiza je psihijatrijski slucaj Big Grin

Jel ima neko onaj mitski film Jednorogovo putovanje? Gledao sam reportazu na Hallmarku, u tom filmu su mitska bica, Meduza, Minotaur, i ostali... to mora da nabavim.
Reply
Ovaj film ne treba propustiti:

Green Street HOOLIGANS

http://www.hooligansthefilm.com/

http://www.cinema.com/films/9237/hooliga...lers.phtml
Reply
Wild Things (kod nas "Divlje strasti", u CRO "Divlja igra") - Neve Campbell, Denise Richards, Matt Dillon, Kevin Bacon
The Rock (kod nas "Stena", u CRO "Hrid :zbunjen ") - Nicolas Cage, Sean Conerry

Meni su ovi filmovi do jaja, a kakvi su va
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Ako niste vidjeli CRASH (bice da je prevedeno kao sudar ili LA sudar ili nesto slicno) pogledajte. Film je do jaja.
know why the birds sing
Reply
Neko je pit'o za Autostoperski Vodic kroz Galaksiju - nije lose, ali nikako ne mogu da se naviknem na onakvu glumacku podelu, da je Ford crnac, a Zaphod Biblbrox plavusan, usput kao od stene odvaljen. U svakom slucaju, knjiga je mnogo bolji ugodjaj...

Skoro sam gledao i 25-ti sat(25th hour) sa Edvardom Nortonom - jako zanimljiv film...

All - time Hall Of Fame:

1. Dobar, Los, Zao
2. Noc na Zemlji
3. Spasavanje Redova Rajana
4. Dead Man (ne znam kako su ga preveli - crno-beli vestern Dzima Dzarmusa sa Johny Depp-om u glavnoj ulozi)
5. Blues Brothers
6. Full Metal Jacket (kako su ga bese preveli?)
7. Down By Low (opet Dzarmus, opet crno-beli, komedija? sa Robertom Benjinijem i Tomom Waits-om)
8. Krug (Americka verzija)
9. Vrelina (Heat)
10. Sakupljac kostiju (The bone collector)

Vidim da ovde ima dosta filmofila, poznavaoca istoriske tematike - Jel zna neko naziv filma, pre 10- ak dana se emitovao na BK - Tematika: Iskrcavanje u Normandiji i zauzimanje 2 mosta, jedan u Ajndhovenu, drugi? Verujem jedna od najboljih glumackih postavki ikad: Sean Connery, Anthony Hopkins, Michael Caine, Robert Reddford, Ed Harris....
edeset hiljada grla,
sto hiljada dlanova,
i samo jedna zelja...
Reply
Ajde pa ti stavljas na tu listu samo Dzarmuseve filmove....nije on bas toliko dobar...

Mislim da se filma na BK zove "Most"...ali nisam siguran...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Reply
??????? ?? ????? ?????????? ????????? ????? "????? ? ???????".
?????? ?????, ????? ?????, ??????? ?? ? ???? ???? ?? ?? ????? ??? ?? ? ?????????? ? ? ??????????? ???? ???????. ????? ?????? ????????? ?? ????? ?? ??? ??? ??????? ?? ??????? ? ??????????.
????? ?????????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)