08-13-2005, 11:20 PM
Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...
??? ???? ??????? ?????. ?????? ??? ??? ? ??, ????? ???? ????? ?????...
F I L M O V I
|
08-13-2005, 11:20 PM
Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica... ??? ???? ??????? ?????. ?????? ??? ??? ? ??, ????? ???? ????? ?????...
08-14-2005, 10:53 AM
?? ???? ?? ?? ?? ???? ????????,??? ?? ??? ?????????? ''51 ??????''.?????? ??????? ? ?????? ? ???? ??? ??? ?? ?????? ??????? ? ????? Hitler-Rise of Evil.?o jaja ????,???????? ?????????.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
08-14-2005, 11:59 AM
Beautiful mind je dobar film samo je previshe tezak za moj ukus. Ne mogu posle da spavam. Isti utisak je na mene ostavio Let iznad kukavichjeg gnezda (Fly over a cuckoo's nest). Vishe volim da se lepo nasmejem i zabavim kad gledam film, nego da se bedachim.
Poslednji krug u Monci je odlichan film samo malo kratak. A taj nastavak, oce li biti srpskog jezika ili samo stranci glume? Izgleda nece biti Sin City u nashim biJoskopima ![]()
08-14-2005, 02:47 PM
?? ??? ??????? ?? ???????? ??????? ?? ?????????!
????? ????, ??? ???? ? ??? ??????? ?????? ???? ?? ??????.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
08-14-2005, 09:46 PM
Vidim da se place i kuka na "John Q" i "One Fly Over the Coocoe's Nest",pa budite ljubazni i pogledajte film "Dancer in the Dark" sa Bjork i Caterine Denevue-ja te
08-14-2005, 11:56 PM
Kad smo vec kod "povracanka" filmova (bukvalno) k'o sto samo ime kaze, ovaj obavezno (ne) gledajte:
"Salo, or the 120 Days of Sodom" I kad samo pomislim na njega mi je muka:>> Znaci bolestan 1/1, a interesantno da je sniman pre dobrih 20-30 god., mozda i 40...
08-15-2005, 01:06 PM
ajd necemo vise te od koji se srce para
Paid in full - prica o sasvim normalnom crncu koji je postao jedan od najjacih narko dilera u Brooklyn-u Hoop Dreams - najjaci sportski dokumentarac ikad napravljen, traje 3 sata. Novinar je pratio dvojicu momaka iz Chicaga od njihove 10-te,11-te godine, sve do 20 i neke, o tome kako se odvijao njihov zivot u getu, i pre svega kosarkaska karijera. (svakom preporucujem ovaj film) K-pax - Kevin Spacey glavna uloga u filmu. Lik je u bolnici za "mentalce", i ubjedjen je da je sa sruge planete, tako svima i prica, ustvari sve se radi o tome kako mu je neko ubio familiju , pa je od tad odlepio i nezna se sta je radio i gdje je bio sledecih 10g.
08-15-2005, 07:05 PM
K-Pax mi se mnogo svideo, samo mi je kraj konfuzan, jeli ziv ili nije ili shta...? Gledacu ga opet pa cu da prokljuvim
![]()
08-15-2005, 07:37 PM
K-Pax me je extra smorio!Em nisam sve skontao,em me je taj lik ubio u pojam
![]() Blistavi um veceras gledam,pa cu izneti sutra impresije
08-15-2005, 08:30 PM
Quote:K-Pax me je extra smorio!Em nisam sve skontao,em me je taj lik ubio u pojam I mene je smorio do bola! Ti i ja izgleda imamo isti filmski ukus, tako da sam siguran da ce ti se Beautiful Mind dopasti, kad ti se vec dopao Million Dollar Baby. A Kiza je covek bez srca i duse kad ga Blistavi um smara ![]()
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|