Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Quote:Ja svih ovih godina pokusavam da odmorim oci na Angelini,ali cim je gledam vise od dve sekunde javi mi se lik Johna Voita sa crnom perikom,tako da ne uspevam...

Pre desetak dana sam gledao Ponocnog kauboja sa Dzonom Vojtom... kad ga gledam ista Endzi. Mnogi se pitaju kako je na tako ruznog tatu postala dobra riba. Taj film mi se nesto nije svideo. Jesi gledao "GIA" i "Girl, interrupted" ? Tu ti se sve lepo vidi :jebanje Smile

Mrs & Mr Smith... na kraju filma "Pitajte me kakav je sex" ... "Za desetku!" Big Grin U bioskopskoj sali je to izmamio osmeh na licima svih riba Big Grin
Reply
Quote:Mrs & Mr Smith... na kraju filma "Pitajte me kakav je sex" ... "Za desetku!"
To je, nazalost, trebala publika da prosudi :rofl
Kao npr. u "Original Sin"
Reply
Ja sam konacno odgledao film "Old school" za koji sam dobio strasne preporuke kako je "strava",kako je "nevidjeno dobar"...Po mom misljenju,klasicna komedija koja se uopste ne izdvaja od drugih prosecnih komedija.
Jaci utisak na mene su ostavile komedije "Anger managment" i "Tomcats".
Nabavio sam toliko hvaljen film "Million dolar baby" kao i "Ring 2",veceras cu to gledati.
Reply
Sada sam pogledao odlican film Hostage sa Bruce Willis, meni se bas svideo i vredi ga pogledati.

Pre dva dana sam i pogledao Mrs & Mr Smith i meni je to jedna "jebeno dosadna emotivna prica", da nema Endzi sve bi propalo, pa bar se malo nje nagledati ne skodi, a ostalo za nulu.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Da li vredi potraziti film "Autostoperski vodic kroz galaksiju"?
Ko ga je gledao, kaze da je dabar. Big Grin
U bioskopima se prikazivao kratko nesto?
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Pogledajte Man on fire film je super ili triler Seek and Hide.....
Pozdrav ;pivo
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......
Reply
;pljuga ;pljuga
Smile
Reply
Pogledao White man can't jump i Juwana Man...onako bas fine komedije kosarkaske,nista posebno,ali nije lose.
Ocekujem da nabavim Green Mile uskoro,svi ga hvale pa...videcemo.
Btw u subotu je RTS-u bio "Dan nezavisnosti"...
Reply
ako si za kosarkaske, ili ujedno zivotne price preporucujem "He Got Game". Film rezirao Spike Lee, a glume Denzel Washington i Ray Allen. Odlican film, jedan od Denzelovih boljih, a i Allen me iznenadio glumom s obzirom da je kosarkas.
Naravno ako neko nije pogledao "Training Day" isto sa Denzelom, film je jedan od najboljih sto sam ja ikada pogledao.
Reply
Uh,upravo sam odgledao Million dolar baby.Film je em "tezak" em tuzan...strasno.Ne valja se uziveti u film jebes mi mater...

Nisam gledao taj "Training day" moram to nabaviti
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)