Threads: 0
Evo bas sam juce gledao neki noviji film hrvatske produkcije (ebiga).Zove se ''Konjanik''.Radnja se inace odvija dok smo bili pod Turcima.Koga interesuju razna preplitanja 3 vere (mi,katolici i muslimani) ovaj film preporucujem.
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Threads: 1
''?????? 2'' ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????... ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ?????? ????? ????????? (?????? ???? 1). ?????? ??? ???? ????????? ?? ???????????? ? ???? ?? ?? ???? ?????? ????? ????? ???? ?? ????. ??????, ????? ????? ??? ?? ??????...
?????, ???????? ????, ??. ?? ?????? ''????????'', ???? ??? ?? ??? ? ?????? ?????? ? ????? ?? ?? ?????????? ?? ?????? ??????? ????????...
Threads: 22
Danas sam kupio DVD "Zvezdo daj gol".Stvarno je super.Totalno su me razgalili neki golovi,neki trenuci...Uh,dace Bog da jednog dana opet budemo strah i trepet...
Threads: 9
Quote:''?????? 2'' ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????... ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ?????? ????? ????????? (?????? ???? 1). ?????? ??? ???? ????????? ?? ???????????? ? ???? ?? ?? ???? ?????? ????? ????? ???? ?? ????. ??????, ????? ????? ??? ?? ??????...
???? ??, ????. ??? ??? ???? ????? ?? ?? ?????????? ??? ??????? ????? ????? ??? ?? ?????? ? ???? ?? ???? ?????? ?????? ????? ? ??????? ?? ??? ??????? ?? ??????.
?????? ?? ???????? ????? ?? ????????? "Million Dollar Baby". ???? ?? ???? ??????? ? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ?? ????? ????. ???? ?????? ???? ?????????? ???? ??? ??? ?? Mo Cushia, ? ?? ?????? ????????? ??? ?? ??????? ?????. ??? ??? ???? ????, ?????? ?? ?? ???? ????????...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 9
Quote:Orthodox Serb Wrote:''?????? 2'' ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????... ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ?????? ????? ????????? (?????? ???? 1). ?????? ??? ???? ????????? ?? ???????????? ? ???? ?? ?? ???? ?????? ????? ????? ???? ?? ????. ??????, ????? ????? ??? ?? ??????...
???? ??, ????. ??? ??? ???? ????? ?? ?? ?????????? ??? ??????? ????? ????? ??? ?? ?????? ? ???? ?? ???? ?????? ?????? ????? ? ??????? ?? ??? ??????? ?? ??????.
?????? ?? ???????? ????? ?? ????????? "Million Dollar Baby". ???? ?? ???? ??????? ? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ?? ????? ????. ???? ?????? ???? ?????????? ???? ??? ??? ?? Mo Cuishla, ? ?? ?????? ????????? ??? ?? ??????? ?????. ??? ??? ???? ????, ?????? ?? ?? ???? ????????...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 13
E, mnogo su gotiva ova DVD izdanja sto se prodaju po trafikama. Film "Pljacka Treceg rajha" me odusevio. Znaci, Dragan Nikolic i Nikola Djuricko su pravi tandem. :lol:
Da li je neko gledao film "Balkanska braca" i kakav je?
Threads: 0
Bojane, da li si gledao "Orao je sletio"?
Meni se puno svidja.
Threads: 2
Threads: 6
Quote:Bojane, da li si gledao "Orao je sletio"?
Meni se puno svidja.
Film je truba kao sto kaze Bojan.Mnogo los,a dobra ekipa.Puno bolji je U orlovom gnezdu (where eagles dare),odlicna ekipa, odlicna prica, sve u svemu vrhunski.
Threads: 15
Quote:Film je truba kao sto kaze Bojan.Mnogo los,a dobra ekipa.Puno bolji je U orlovom gnezdu (where eagles dare),odlicna ekipa, odlicna prica, sve u svemu vrhunski.
Da li mislimo na isto, Richard Burton u glavnoj ulozi? Gledao sam ga par puta,