Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
A jeste li gledali film "Blago treceg rajha"(ne ovaj nas novi,strani je),stariji film.Ja sam ga gledao kao klinac par puta i uvek sam se do jaja ukenjao!Secam se neke plavokose zene i nekog coveka sto su ubijali sve redom,osim glavnih glumaca-momka i devojke koji su se na kraju izvukli...Jel neko zna o cemu pricam i jel moze da nabavi?
Reply
Ajde ja bih ti pomogao,ali mi treba bar par polaznih tacaka...
1.Ime filma(original)-na
Reply
Da li je neko gledao film "Hitler" Nastanak zla...Prica normalno govori o Hitleru,prvo njegovom detinjstvu,danima u vojsci u I svetskom ratu i zatim pocetak njegovog angazovanja za pravljenje Arijevske rase.Radnja filma se odigrava negde do 1934 godine,ok je film,odlicno su oslikali njegov zivot,samo steta sto nije u filmu snimljen i period za vreme II svetskog rata,inace film traje tri sata,na dva cd-a.Ko voli tu tematiku,mislim istorijsku a ne Hitlera neka pogleda film,preporucujem.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Gledao sam,veoma dobro uradjeno! Ima scena kad gledas,da se najezis,pogotovu zadnja.

Cisto da vas obavestim,krajem Oktobra treba da izadje i najnoviji film o Hitleru,koji se zove "Pad".Film predstavlja zadnjih 12 Hitlerovih dana u Berlinu,tj. u bunkeru,njegova tadasnja razmisljanja i shvatanja,i naravno pokazuje se njegova smrt.

Ostaje nam samo da sacekamo da izadje.
Reply
Da,da poslednja scena je bas ono haos,ono okruzenje...a stvarno je covek bio debil od rane mladosti,takav stvor se radja samo jednom...
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Zadnji koji sam gledao je Bilo jednom u Americi.Film je vrx.
Rezirao Sergio Leone,muziku Enio Moricone,i glumi De Niro.
Ekipa je odlicna a film jos bolji. Confusedampion
Reply
Da to je dobra ekipa, Cockeye, Patsy, Noodles, Fat Moe i Max.

I ona debela u filmu sto se jebe za jedan kolac Big Grin
Reply
Quote:I ona debela u filmu sto se jebe za jedan kolac Big Grin

Pegy! Big Grin
Reply
???????? ??????? ???? ???? ??????? ?? "?????????" (??? ?? ?????? ?? ?? ???? ????).3 ???? ????? ????? ??????? ? ?????? ? ??? ??????.?? ?? ???? ??????? ??? ???????.?? ?? ??????? ?????? ? ?? ????? ????? ? ????? ? ?? ?? ????? ??? ?? ??????.? ??? ?????? ??????? ?? ??????? ? ??????? ????????? ?? ???? ??????? ??????? (???? ? ?? ????? ????).
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Peggy je ubedljivo najbolja kurva u filmu, nigde nisam video da neka prodaje svoju picu za
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)