03-14-2003, 12:36 PM
Naceo bih jos jedno ozbiljno pitanje. Tice se, uopsteno, regularnosti naseg domaceg prvenstva i sudijske organizacije. o tome se mnogo govorilo u poslednje vreme. Ako nekome nije jasno o cemu se radi, samo neka se seti utakmie Vojvodina - Partizan i kako je trener izveo igrace koji su onoliko dali golova Vojvodini, da bi nakon njihovog izlaska partizani pobedili... Nama se takve pobede nisu desavale. Tesko je dokazati, ali je cela carsija brujala o tome kako mu vadimo Cuku iz zone za ispadanje. Sve to ima veze. Setite se titule koju nam je Arkan oteo onda kada smo imali najjaci tim sa sve Dekijem, pa njegove utakmice sa partizanima i slicno.
Vredi li uopste govoriti o stvaranju tima i slicnim kerefekama kada se zna da klubovi namestaju utakmice. To je jedan od bitnijih razloga zasto su nam stadioni prazni. Ako ja znam da ce Zvezda pobediti Radnicki iz Pirota, da im je za tu utakmicu platila put, smestaj i rucak, i prakticno premije za izgubljenu utakmicu, o cemu mi razgovaramo uopste?
Sudijska organizacija na celu sa Kradomanom? FSSiCG i likovi u njemu? Aca Bulic koji vodi zajednicu prvoligasa...
Sve to dovodi do pada interesovanja, zanimanja za fudbal i nedostataka sponzora. Secate se koliko smo se mucili da nadjemo ozbiljnog sponzora za dres a bila je, kao, prica, cekamo da udjemo u LS pa da onda uzmemo generalnog sponzora. Jeste li primetili kako Talibani vode Mateusa okolo i privlace sve velike firme u njihov sponzorski pool...
A mi? Znate li koji su to sponzori koji nas finansiraju osim cuvenih cisa brava? 
Prihodi od karti? Seca li se jos neko te stavke..
poz,
budimir
Vredi li uopste govoriti o stvaranju tima i slicnim kerefekama kada se zna da klubovi namestaju utakmice. To je jedan od bitnijih razloga zasto su nam stadioni prazni. Ako ja znam da ce Zvezda pobediti Radnicki iz Pirota, da im je za tu utakmicu platila put, smestaj i rucak, i prakticno premije za izgubljenu utakmicu, o cemu mi razgovaramo uopste?
Sudijska organizacija na celu sa Kradomanom? FSSiCG i likovi u njemu? Aca Bulic koji vodi zajednicu prvoligasa...
Sve to dovodi do pada interesovanja, zanimanja za fudbal i nedostataka sponzora. Secate se koliko smo se mucili da nadjemo ozbiljnog sponzora za dres a bila je, kao, prica, cekamo da udjemo u LS pa da onda uzmemo generalnog sponzora. Jeste li primetili kako Talibani vode Mateusa okolo i privlace sve velike firme u njihov sponzorski pool...

Prihodi od karti? Seca li se jos neko te stavke..
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!