Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prekinuta tekma u Vrscu!!
Ajd' da ja sad zavr
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
? ???? ???? ??? ???? ????? ?? ???????. ??? ????? ?????, ??????? ?? ??? ???? ???????? ???????, ?? ?? ???? "???? ??? ??????".
Moj post sigurno nije okrenut na nekog iz prve ekipe jer se zna ko dolazi na tekme i ko je redovan. Odgovor je samo na prozivke jednih istih ljudi na Forumu koji konstantno ovde odredjuju ko je navijac a ko nije. Ja ne znam sta si se ti Toni brecnuo i sta imas tu da mi pricas gde si bio tamo, gde si bio onamo. Procitaj malo postove u kojima svako ko ne misli kao odredjena grupa ljudi treba da drka, da pravi transparente. I na kraju - gde ste smekeri. To nije prozivka?! I sto je najgore, sad mi ti tu prodajes pricu gde si bio u tuci protiv zandarmerije. Ja sam na stadionu mnogo duze od tebe i nikad mi nije palo na pamet da ti sad pominjem neke utakmice koje si gledao samo na TV-u ili si o njima samo slusao.

Ko je upucen i ko me zna, zna koliko mi je bilo tesko zbog svih dogadjanja u Vrscu, sem murije nisam nikog osudjivao, pogotovo ne svoje drugove sa tribine. Dzaba vam da mi prilepljujete neke stvari koje veze sa mozgom nemaju. I opet pominjete jf, izgleda da je sramota kad i tamo pokusavamo da iznesemo istinu jer su neki jedva docekali prebijanje cigana...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Evo jos dve slike iz Vrsca. Frka je bila kad je stigao jedan deo prve ekipe pri kraju prve cetvrtine. Problem je nastao kad su dva momka htela da stanu na sipku i vode navijanje. Muriji je to smetalo, cudno da im nije smetalo kad su prosli put navijanje vodili Vrscani i kad su isto dva momka bila na sipci. Videcete da li ce partizani imati tih problema .Ja mislim da nece...

[Image: 01.jpg]

[Image: 02.jpg]
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Quote:Najzad, evo i klipova ...

Vodjeni parolom "Daj sta dash!!! :mrgreen: odlucili smo se da postavimo 3 video klipa
"Daj sta das " se odnosi na stavku da je digitalcem sniman TV, odnosno neredi u toku prenosa basketa iz Vrsca.

Zato je snimak malo losiji, ali u nedostatku bilo kakvog materijala, prosudili smo da je bolje ista nego nista.
:mrgreen:

http://www.tribina.co.yu/video/vrsac.a.c.a.b.1.avi - 1.66 mb
http://www.tribina.co.yu/video/vrsac.a.c.a.b.2.avi - 0.9 mb
http://www.tribina.co.yu/video/vrsac.a.c.a.b.3.avi - 1.3 mb[/b]

Evo i videa, sto kazu, bolje ista nego nista!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Quote:???? ??? ??? ?????... ??????? ??? ?? ?? ????. ???? ??????? ?? ??????????? ?? ?? ??? ? ?????, ? ?? ????, ??? ?? ?? ?? ?????? ????? ? ???? ????????. ?? ???? ? ???? ???????? ???? ??????. ?? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???... ??????? ?? ??? ??????? ?????!

?????? ?? ?? ??? ? ?? ???? ??? ??!

??? ???? ???? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ? ????? ??????? ?? ?? ? ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ? ???? ?????. ????? ??? ? ?? ??????? ?? ???????. ?? ?????? ?????? ??? ???? ???? ???? ??????? ? ?????? ????? ??????, ????? ??????? ?? ????? ?? ??????? ...

hehe posle kazite da ovaj leek nije u pravu?

eee braco moja *odrasla*.. kao dugotrajni zvezdash moram vam reci da sam JAKOOO razocharan u vas... Pa na sta ovo lici? dosao godra da napada ostale navijache?

i gledam kako ostali uzaludno troshe rechi na tebe koje te ne dotichu? iskreno recheno nenam ko si, niti me interesuje, ali mogu ti reci da ovako nesto nevolim da vidim... Mislim sad koja je fora ako si popijo jednom batinice u zivotu? e y0a, ja dodjem na nedelju dana i odem na jednu tekmu, iako sam ja u svajcarskoj, i nemam vremena ni da didhsem kad sam dole...

Pretnje na pm, ovo drugi nece citati
a.....potpis....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)