Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
I, bre Skajce, kako me tako brzo provali?

Boka, nemam ja nista da dodam sve si rekao. Dzaja bi mogao da bude direktor kluba pod uslovom da klub imao C.E.O. Dzaja bi bio ono sto je na primer, kraljica u Britaniji, nesto sto, kako si rekao, malo ko ima, neko ko objedinjuje klub i predstavlja sponu izmedju danasnjice i slavne tradicije, ali neko ko ne prlja ruke dnevnom klupskom politikom. To bi radio C.E.O. - profesionalac ili tim profesionalaca, koji znaju finasije, marketing, menidzment, public relations isl. Na primer, ljudi cija su sposobnost, veze, strucnost i znanje poredljivi sa onim koji poseduju Kori Udovicki, Boza Djelic, Pauk, isl.
impatizer
Mitke,tebe moja pojava potresa toliko,da deluje kao da si prvi put sise i video u mom avataru! :o
Ovo bi trebalo da bude navijacki forum,te je stoga logicno da su useri NAVIJACI-osobe koje su redovne na SEVERNOJ tribini...dobro barata
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Quote:I, bre Skajce, kako me tako brzo provali?

Pa neko je morao,sto je brze mogao!
Lamya, znam ja da si ti one sise nakacila zbog shoka - nije zbog lepote. Razumem ja tebe; ide to sa tvojim godinama, a i kako kazu Moravici: "Nema cirkus bez budalu". namigivanje .

Sto se tice foruma, ovo jeste navijacki forum, ali ima nekoliko tema koje me zanimaju, a koje su vezane za pitanja kao: ko ce biti rener, kuda ide klub, kupovina-prodaja igraca isl. To nisu teme iskljucivo vezane za Sever i dogadjanja na Severu, vec problemi koji zanimaju mnogo siru populaciju Zvezdinih navijaca. Buduci da na ovom forumu postoji jedan segment ljudi koji se pored navijackog, zanima i za ove fudbalske teme, ne vidim u cemu je problem sa mojim javljanjem i diskusijama u vezi pomenutih tema. To kako navijate, da li cete imati najlone ili svilu, koje cete poesme pevati, koje su grupe i ekipe na Severu koja ima kakav primat pedigre zasluga za navijacki Sever - sve to mene (vise) ne zanima i o tome, kao sto imas prilike da vidis, ne diskutujem.
impatizer
Ja zatvaram ovo sranje od topica, a vi koji prozivate ljude i terate ih sa kafea, razmislite sta ste do sada uradili za ovaj sajt, i odakle vam pravo...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)