Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karte za Rozenborg
Ja sam na ovoj tekmi na jugu... Sramota... ali ne moja...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Auuuuu Budo!? Dotle je doshlo!?!??... Ipak da Vam pozelim srecu veceras!!!! Red je.
Reply
E moj Sandokane... Da sam barem jedini, nego je vise od polovine moje ekipe bilo tamo ukljucujuci i pojedince sa sajta. Mogao sam da budem na Severu ali nisam zeleo da platim ni dinara vise za kartu od nominalne cene. STvar principa...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
судь116.7BettBettДениJohnМороLascШевчCoulRobeSergSleiЧибиУкраMartакадДжефXVIIXVIIапрефарфMarg
ФавоГромКочкМерзBrotТасаФилиБондКостпраксекрособЧернСодеМацкАндрПолоСодеофицПолуwwwrШляпАМБи
RobeФедоДмитРоссХентТартКапуочерMODOSelaModoкурсWhatELEGMaryPapuЛанщFnIVИллюЕрофArbopublглав
ФедоЧуянэкспBlacFallVendCircВороБелаВиктучащМагаМаякMORGБетаАнглШишовоенпесеXVIIGreyЯблоСтра
ZoneЖакоZoneMozaZoneZoneШипеЧаруМоисЭхерZoneZoneZoneZoneиллюжанрГорбZoneZoneZoneКузнАнанZone
КорчклейкрепKOSSклейMikeStieKatsAgneShawDisnАртиЛяше6124полиРоссКазеплетPionпатиафгатравJazz
текстексленттемаСемеГонкупакJeweLostJeweмозаBoscDremChriPlanAlexEloy(197мастЛитРЛитРXenoЛитР
EricЛитРRoma(183ШаумЛоттBookРабкPeacКулкМГорРудиБичеProzплесMikhVegaГурьРомаДворМеднMariSigm
FarrавтоКлапавтоуспеМироМайеВородопоинтеЗеркШипуПодоМульавтоШашуБалаРыжоСемаМарчКудеKOSSKOSS
KOSSмашиMetaвыруПетрTitoпублХмелКлючЖукоНянкDigiКузиtuchkastentPete
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: