Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Betoven ce svirati Canku
Quote:???? ?? ?? ????? ? ??? ???????? ??? ???? ?? ?? ????????? RWL ?? ?? ??? ??? ??? ?? ???? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ????????? ? ?????? ??????...??? ?? ??????? ?????, ? ??? ???? ?? ?? ? ???? ? ???? ???? ???? ?? ???????...?? ???? ??? ????? ??? ??? ?? ?? ????????? ? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ??????????... Sad ????????? ?? ?? ???? ?????????? ?????....?? ????? ? ??????!!!? ?? ? ??????? ?????????....

?0?????!!!

Pa dokle brate da smo mi Srbi uvek krivi?Zasto smo mi uvek odgovorni i zasto uvek treba da trazimo sebe u ulozi krivca!
To sto pominjes nema veze jedno sa drugim,Raspucin lepo rece.to je sve ostalo od Nikole Pasica i njegovih ortaka,imao sam prosle godine seminarski bas na tu temu,tako da....

Problem je sto se kod nas ne shvata sustuna reci NACIONALIZAM!
Ja jesam nacionalista:
U kom smislu?
Jer volim svoju zemlju,nedam nikom da je pljuje,da je komada,da se kurci u njoj!
Sve manjine mogu lepo da zive ovde,niko im nece nista reci.pa jebote,ova prava koja imaju svi nesrbi iz Vose nema niko na svetu,ja ti garantujem,svoje novine(bar 10 listova),svoju TV,ravnopravnu upotrebu jezika,pisma,....
Znaci,nije to nama niko nametnuo,to za srpsku vosu,to je koaliciona Vlada pod vodjstvom Pasica potpisala akt o prikljucenju Vos eSrbiji(srpske Vojvodine)!!!

25.11.1918. godine nam se pridruzila Vojvodina
26.11.1918. Crna Gora

pozdrav namigivanje
Reply
?????? ?????????, ???????? ????????? ?? ?????? ?? ???? ??????????????. ????????? ???? ???????? ??????? ?? ??????... ????????? ?? ???? ?????????? ????????, ???? ???? ???????. ???? ??...

? ???, ?? ??? ????????? ???? ?????? ???? ??????, ?? ?? ????? ?? ???? ??????? ?? ?????? ?? ?? ???????. ????????? ?? ???????? ? ?????? ?????? ?????? ? ????? ?? ???????? ????? ??????, ? ???????? ????? ????????! ???? ??, ????? ?? ?????? ??? ?????? (!?) ????? ?? ??????? ?? ???? ??????!? ??? ?? ?????? ? ?????? ? ???? ? ???, ???? ?? ?? ??????? ?? ????? ???????? ????? ?? ??????, ? ?? ??, ????? ????, ??? ???? ?????? ?????.

???? ?? ?? ?? ????? ?? ????? ?????? ???? ???? ?? ????????? ????? ??????? ?????????? ??? ??. ????????? ?? ????? ?????????? ? ?????? ??????-???????, ??? ?? ???? ?????? ??????????. ???? ?? ????????? ??????, ??????? ?? ?? ?? ?? ?????????? ??????. ????? ?? ???? ????? ?????????? ? ?????? ??????? ?????, ????? ?? ''??????'' ?????????, ??? ??? ?? ?????? ''????????'' ???????????, ??. ?????? ??? ???????????? ?? ?????? ?????? ? ?????????, ???? ??????????? ????? ?????? ?? ?????.

????? ?? ??? ??????? ?????... ?? ?? ????? ???????? ?????, ??? ?? ?????????? ?? ?????: ??, ?? ??? ????? ?? ????????????. ??? ?? ??? ?? ? ?????? ? ?????????!? ???, ??... ??? ?? ??????? ''??????'' ? ??? ?? ??????? ???????? (?????????) ? ???? ?????? ?????? ???? ?? ?????? 1% ??????? ??? ?? ?????????? ?????? ?? ??????, ???? ???????????? ? ????? ???.

???? ?? ??? `????...
Reply
Quote:.????????? ?? ???????? ? ?????? ?????? ?????? ? ????? ?? ???????? ????? ??????, ? ???????? ????? ????????..

Samo da dodam da je nedavno prilikom poste Stipeta Mesica Beogradu,Canak sa zadovoljstvom izvestio hrvatsku delegaciju da se u vojvodjanskoj skupstini odnedavno govori i hrvatski(prevod preko slusalica,ko u Hagu npr.) jezik,predvidjen za poslanike hrvatske manjine!

Izgleda da su posle duzeg vremena zaboravili srpski jezik! :bes
Reply
@RWL
...???? ? ?? ????? ?? ???????? ????? ????, ?? ???? ??? ?? ???? ? ????? ???? ???? ??? ?????? ?? ???? ??? ????? ?? ????? ?? ?????? ?????? ????????? ? ?????....????? ?? ?? ?? ???? ??????? ?? ?? ?????? ????? ? ???? ????????? ? ???? ? ??????? ??????...

? ??? ?????? ?????? ???????,,,??? ????? ????? ???? ?? ?? .......

?0?????!!!
Reply
Pa sad...
Ovde mogu da se cuju svacija misljenja,da se dogovorimo za nesto ozbiljnije!
Slazem se da nije to to,i da bi trebali da stvorimo priliku da se valjano ispricamo ovoj,jako vaznoj,temi!
A onda polako u akciju! :batine
Reply
Ne treba srljati kao nakon vaterpola. Nego hirurski precizno. Par hrvatica iz *nezavisnih* medija te nevladinih organizaciija ...i ostala gamad odumre.
Sto se ono kaze - zmiju U CELO!!!
hrvati su ljudi, al kasnije
Reply
?? ????? ??? - ???????? ?? ?? ????? ??? ? ??????, ??? ??????? ??? ??????????? ? ???? ????????? ??????? ?? ????? ?? ??? ??? 13 ?????? ?? ???? ?? ????? ? ?????...
Reply
Kandicka je ipak srpska krv. Ne moze se porediti sa Biserko, Susom, Fejzulahijem, Milici i jos nekim NHO Beogradjanima.
Ali jezivo je bilo na terazijama kad dodjose oni nasi nesrecnici sa Kosmeta. I stoji ona zena sa fotkama 14 Kostica sto im se trag gubi usled arnautske mrznje. Cetrnaest lica iz jedne kuce, jebote, gleda sa fotografija. A Kandicka prisla zeni sto drzi fotke, urlicuci > "Sto si dosla, sto ne pazis gde stajes.!! Ovo je Beograd!". I jos udari samar onom starcu sto ju je opsovao. Posle kaze-"Ma znam ja njega, on je bio za Slobu"

SLOBO VRATI SE!! {sala, sala}
hrvati su ljudi, al kasnije
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: