Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРОСЛАВА 50 ГОДИНА МАРАКАНЕ!
Е то сам чеко.ДОБРО ЗНАЈ  Smileпредивно
Reply
1.децембар.2005.Звезда-Рома! Моја прва утакмица на Маракани.Скоро пуних 8 година,колико идем на утакмице,Маракану,Север и ово што сам доживео је најбоља утакмица до сад на којој сам био.Причам наравно о навијању(о манекенима ћу на другој теми).Вртео сам онај мали барјак,па заставицу на почетку другог,па опет барјак и тако 90 минута.И када се заврши утакмица,а ти будеш  гола вода,мајица мокрија него Милијашов дрес,онда ни очајна игра,ни гол у 90том минуту не могу да ти униште тај осећј среће и поноса,јер знаш да си тих 90 минута дао целог себе за трибину.велика енергија,велика љубав и емоција,према Звезди,према Маракани је избила из нас и  као резултат тога је да ево и 5 дана после утакмице се прича о навијању,атмосфери и причаће се још дуго и памтити заувек! Кад смо дигли барјаке цело прво полувреме видео сам само рефлекторе,месец,парче неба и црвено беле барјаке и ништа више!Подсетило ме то на ону утакмицу из 2009. кад смо славили 20 година групе.Стварно прелеп осећај.Дан после утакмице био сам на некој прослави,ту је био и један играч Доњег Срема иначе мој пријатељ.И само сам га питао како се осећао и да ли је икад доживео онакву атмосферу,пошто је играо у иностранству пар године.Каже никад нигде ништа слично.Нити пред толико пуно људи,нико од њих није играо и да је стварно било нешто невероватно,а првих 15так минута нису знали где су.И да имамо прави тим,са таквом атмосфером и навијањем у првих пола сата могли би да дамо 2,3 гола свакој екипи која дође из наше лиге,али не вреди.Морамо да идемо најтежим могућим путем и нема кукања.Од сад још јаче и више,за Звезду,за трибину,за титулу!!!!
Само да похвалим Кизу и остале другаре за снимке и слике.Само тако наставите браћо.
Reply
да је било феноменално- било је! Ту нема шта ко да замери. Али, има једна ствар која ми "боде oчи" у последње време на нашој трибини. У неким тренутцима, кад треба емоција да изађе из свих нас, из трибине...Да погурамо, да тргнемо оне доле на терену, да буквално ми дамо гол уместо њих...ми изгледамо и звучимо као роботи. То ми се не свиђа!
Свестан сам колико је тешко водити и контролисати целу трибину свих 90 минута. Знам да није лако увек наћи праву песму за тај тренутни тренутак. Добро сам тога свестан... Али ми није јасно зашто се у тренутку када примамо гол пева Чеди (?!). И то све звучи као роботски. Као да никога није погодило то што смо примили гол од неких Пећинаца, нема емоције. Тада треба да крене да се тресе стадион!
Има вас који сте политички против Чеде, па вам је супер кад се пева против тог идиота. Мене боле курац за све њих! И за Чеду, и за Тому, и Дачића, и Вучића...јер све је то исти курац!
Знам, певало се због брата В. Али мислим да трибина треба прићи са много више емоција самој утакмици, и тако помоћи своме клубу још више. А биће места и за исправљање неправди.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: