Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Јавор, среда 27.02. Старт сезоне!
Лепа увертира на почетку пролећне сезоне, игра на терену није наговештавала победу. Скоро пун Север, солидно навијање цео меч, лудница после датог гола и непрекидно паљење пиротехнике. Навијање без разгласа и мегафона - одлично. Песма је погурала играче до победе!

Zvezda - Javor, 27.mart 2013.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ускоро још слика
http://delije-caffe.net/galerija/index.p...3/cz_javor

[Image: 15.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Коначно је почело фудбалско првенство...на самим улазима на северу велика гужва као да се игра европа.Солидан број људи на Маракани,север крцат,поготово средишњи сектори,запад и исток стандардно попуњени.Кажем солидан број људи...јер смо на прошлогодишњој пролећној премијери имали 40 и кусур хиљада...и који дан касније против смедерева иста бројка је поновљена.Сигуран сам да је била субота и малко лепше време да би још минимум 6 000 звездаша дошло више од синоћне бројке.Навијање је вођено без разгласа и мегафона целу утакмицу,и показало се сјајним потезом.Почиње се јасном поруком играчима,затим по зими киши када је цела трибина скакала као и већина стадиона.Затим пар песама за гол,који на жалост није пао у првом полувремену.Један гол нам је поништен и ту креће песма против крмка толета.Ајде играј и бори се постаје песма која се најбоље пева како у сали тако и на стадиону са јасном поруком ! Солидан број барјака,пиротехника се палила константно целу утакмицу,спорадично,и после примљеног/датог гола у већин количинама.Пар песама за браћу из Русије која су била са нама на трибини... Друго полувреме креће голом јавора,мада смо навикли да извлачимо играче из резултатског минуса нашом песмом.И овога пута смо им помогли.Док цигани теби певају и Ја немам школе нити драге своје...СЕВЕР ЈЕ ГРМЕО ! Током средине другог полувремена мали пад у навијању,једноставно пауза је учинила своје.Нова/стара песма О једина добро певана са чучањем и тапшањем...Маракана моја судбина поновљена пар пута,већина њих је знала песму,а они који нису добили су је на летку пре утакмице. Играчи(за мене чудно) ниси дошли испред севера него су отишли правац у свлачионицу...Јасна порука ХОЋЕМО ТИТУЛУ...после утакмице смо се спремили за викенд и гостовање екипи Рада.За 10 ак дана долазе нам пазарци...прилика да бројност од синоћ поправимо...пре свега исток и запад. ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Quote:Ја волео сам тебе увек, сада још више волим те
Сад кад си најгора на свету,сада кад ти је најтеже
Душмани хтели су да те сруше, да ти име нестане
Северна Армија те чува, увек иза тебе је!

Да те бодри, да те прати као никада раније
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане,
Ми пратили смо тебе свуда и пратићемо те заувек
Маракана и гостовања све пунићемо секторе!

Напред Звездо само напред где ти играш ту смо ми никад нећеш бити сама ми смо твоји синови.
То је отприлике оно од синоћ.

Пуна трибина радним даном, против Јавора. Гласна подршка целу утакмицу, скоро без двогласа и сличних проблема, а све то без икаквог разгласа. Оно синоћ је много боље изгледало и звучало, него када је навијање вођено преко разгласа, што је огроман напредак.
Ако се неко сећа како је нпр све изгледало кад се пробало без разгласа, против ОФК пре једно 3 године. Небо и земља.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)