12-02-2011, 09:38 PM
Идемо да напунимо трибину, да покажемо да смо ту за нашу Звезду и кад је најтеже..
фк рад- ФК Црвена Звезда 04.12.2011, 13:00
|
12-02-2011, 09:38 PM
Идемо да напунимо трибину, да покажемо да смо ту за нашу Звезду и кад је најтеже..
12-03-2011, 05:38 PM
Да ли неко има информацију, зашто су данас благајне затворене пре краја радног времена и да ли ће бити продаје карата на Обилићу сутра? Доста њих(и ја) нису успели да купе карте.Ови из ''кол центра'' кажу да карте нису распродате и да не знају зашто је затворено. Немаш могућност ни карту да купиш к'о човек...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
12-03-2011, 06:33 PM
Контигент од 400 карата је распродат за 50 мин.Сутра карта може да се купи на стадиону Обилића.
12-04-2011, 04:12 PM
12-04-2011, 08:21 PM
Oчекује се видео запис за сат времена.. задњих 5 мин утакмице.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Добро само попунили трибину данас. Али, после свега што нам се издешавало претходне седмице (+ неколико претходних сезона) данас смо некако били малодушни, равнодушни... не знам како бих то окарактерисао.
У сваком случају на пролеће настављамо тамо где смо стали, што се тиче мобилизације и свих осталих навијачких активности везаних за наш ф.к. Мада, реално и преко зиме има шта да се ради и уради по том питању. Е-да, да не заборавим. "...ми смо војска Драгана Џајића"! Јасно да јасније не може бити.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
12-05-2011, 10:21 AM
Веома турбулентно и депресивно стање у клубу после прошлонедељног пораза у дербију није спречило велики број Делија да се појаве на стадиону на Врачару. Неколико хиљада навијача по ко зна који пут показало је шта је српски инат, шта је жеља и колика је величина фудбалског клуба Црвена Звезда ма у каквој се ситуацији клуб налазио. Прво полувреме креће скандирањем и жељом Делија какве промене у клубу трибина жели. Певало се, скандирало Драгану Џајићу, вијорили су се барјаци и пуцали топовски удари. Друго полувреме креће кореографијом, тј. шеталицом са ликом Драгана Џајића и црвено-белим најлонима са стране који су употпунили колорит трибине. Негативан резултат са полувремена натерао је Делије да певају још боље и још гласније. У судијској надокнади Црвена Звезда долази до победоносног гола што доноси прави делиријум на трибинама стадиона у Господара Вучића. Следи нам велика пауза до пролећа а до тада као што је написано у информатору морамо да збијемо редове и да још више подигнемо звездашку јавност на ноге и да наставимо борбу за титулу ма колико то у овом тренутку изгледало нереално. Нема стајања, мобилизација тек сада креће. У инат свим душманима који желе да униште највећи српски клуб.
Кокеза лопове !!!
12-08-2011, 07:12 PM
Клип је окачен још у понедељак на каналу.. само га нисмо поставили и овде, јер сам мислио да нешто није у реду.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|