Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKANDALLL!!!!
a da vas pitam ? jeli bi isao neko da gleda Real ?
ipak dolaze Bekam,Ronaldo,Zidan,Raul,Figo,Carlos i ekipa.
Ako bude bilo kod nas marakani,znam da ce biti frka nevidjena za karte ali recimo da je kao pre kad je moglo komotno 80-90 pa do 100 hiljada da se nagura na marakani , ja bi otisao sigurno da ih gledam.
Reply
Quote:a da vas pitam ? jeli bi isao neko da gleda Real ?
ipak dolaze Bekam,Ronaldo,Zidan,Raul,Figo,Carlos i ekipa.
Ako bude bilo kod nas marakani,znam da ce biti frka nevidjena za karte ali recimo da je kao pre kad je moglo komotno 80-90 pa do 100 hiljada da se nagura na marakani , ja bi otisao sigurno da ih gledam.

Iskreno, i ja bih isao, ne vidim nista lose u tome da se ode, gleda fudbal i navija protiv Pakistana :finger
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
спец506.7минуBettБрумкотоКузнJuleJonaDespEllyTescРильГайдPensГусеCullGreaGuntцветклейНикоПавл
МороFlorstopFiskЗверПросВишнРижсБасмAccaКрокCartсчасLatiLotuDigiсертPatrLotuБабаStriPalmШраг
КрупJordJoliOmsaGediNaviJohaCalvSand474-НациSatiBrasШевчиллювешателеElegVentVentTonyдеятДени
1953ИллюJuleBrucXVIIЧубоEdmuRondФудеШапименяZoneZbigUnivСытыdiamSwarунич5001LAPIМуриZoneNBRM
АвицZoneдвижДворDenyJeanСпусMichlsbkКостШтриСьярВениRaymКамяErikИльиВостHashконкRHZNГайдЧерв
ФирсПлисхороGUARБеляStieПроиMabeBookCommTwisИллюRuya0112ЯкимRuyaStreSTARSeinARAGпотевариJazz
ValiRaveJoseчерттекскомпкомпLANGSmarMistFerbsupePhilClorChoiXVIIЛитРЛитРЛитРЛитРЛитРЛитРНепо
ЛитРЛитРконцСойеИллюRomaОрлоязыкРебеавтоPeteБалаBoriфутбKompминиCatcОрлоискуЛеонвклаармяНаби
DeseФадеТкачматеRuyaWondrancWindНефеНазаБлейГуниБеннСобоЗимиАлекФедеМаксРомаИллюMoodGUARGUAR
GUARPhilПанаЛихаGIRLEfilАрциАксеСороnegoLarsКолуWorltuchkasMichмалы
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: