Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сајам књига 26.10 - 01.11.
Од домаћих издања као и "ред стар" препоручио бих Дучићева дјела а издвојио бих "Благо цара Радована" као једну од бољих књига у нашој књижевности.
Од страних Ремаркова дјела "Црни обелиск", "Три ратна друга"... итд.
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(10-25-2009, 10:58 AM)Рођак са Севера link Wrote:Прво буквар : Р. А Рајс "Чујте Срби"

Па наравно, то свакако!!! И не само ''Чујте Срби, чувајте се себе''  већ и остале књиге такозване ''српске литературе и енциклопедије'' од Дучића, Шантића, преко Црњанског и осталих култних српских књижевника се подразумевају. Свако ко се зове Србином требало би обавезно да их је прочитао, а и пожељно би било да их поседује у кућној библиотеци. На основу претпоставки да је већина људи са форуму те исте књиге или прочитала или их већ има, овде смо помињали, причали и бавили се  о овим мање заступљеним или тотално непознатим делима која су итекако вредна помена и доста занимљива. 
Кокеза лопове !!!
Reply
(10-25-2009, 12:33 AM)Капетан Кука link Wrote:Дрвосеча 'ајде молим те покушај да се сетиш назива те Кордићеве књиге што си поменуо у претходном упису, јер ми је тотално непозната, а и никако је не могу наћи без тачног наслова. Узалудно је Smile

Е право да ти кажем не знам..
То ми је један старији човек рекао пре 3 године за ту књигу, и ја је исто тражим, баш зато, јер усташе са Зринске горе, спадају у највеће злочинце са простора НДХ. Знам само аутора, и тематику.. али тачан назив књиге не знам, и остаје мени да је ископам и да је скенирам.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: