10-18-2009, 11:10 PM
(This post was last modified: 10-18-2009, 11:13 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
(10-18-2009, 10:24 PM)Капетан Кука link Wrote:Упркос репресији и харанги на нашу групу која не јењава,шта више расте из дана у дан, опсада Пожаревца је успела у потпуности.Многи нису ни могли да уђу на стадион,где ни овог пута није изостало детаљно тркељисање и цимање са органима власти (чак су била три прстена по европском стандарду и то на свега метар ипо).Навијање је било одлично и поред недостатка мегафона и трибине која не одговара истом.И у овим ''условима'' који нас прате кореографија је испала како треба.Једино што мислим да није ваљало је велики број људи који се уопште нису трудили да навијају већ су се бавили неким својим пословима и гледањем утакмицем,срећа је па су били у мањини.Гостовање са кога сам отишао веома задовољан пре свега што се снага наше групе показује у овим тренуцима када се свим силама покушава угушити све што има навијачки предзнак.Идемо даље да покажемо и докажемо да наша снага свима проблем је највећи.
брате Кука све је то одлично...али како не спомену и "органе реда" (нереда) који звиждућу ону нашу "Звезда ми је све",па чак један и на крају запјева у "превозу"

пс-па људи моји од оноликих људина на Северу никако оне траке да се исцјепају?!...тек на 2,3 мјеста.... ;D