Threads: 1
E ovako da pocnem,
mi sa centralnog kosova odlucili smo da napravimo jednu malu navijacku grupa,ali treba nam pomoc oko nabavke pirotehnike zastava i to,dolazicemo na utakmicama kad nam se ukaze prilika i tako,
znaci svaka pomoc je dobrodosla,mozemo da se dogovorimo i na msn ko zeli pomoci nek me add na msn skill.3r@hotmail.com
HVALA UNAPRED !!!
Zvezda mi u srcu sada i zauvek
Threads: 83
(05-14-2009, 09:42 PM)D2_draganDelija link Wrote: E ovako da pocnem,
mi sa centralnog kosova odlucili smo da napravimo jednu malu navijacku grupa,ali treba nam pomoc oko nabavke pirotehnike zastava i to,dolazicemo na utakmicama kad nam se ukaze prilika i tako,
znaci svaka pomoc je dobrodosla,mozemo da se dogovorimo i na msn ko zeli pomoci nek me add na msn skill.3r@hotmail.com
HVALA UNAPRED !!! 
Zvezda mi u srcu sada i zauvek
Прво... Већ сам те замолио да пишеш ЋИРИЛИЦОМ, и ако си стварно са КОсмета знаш шта нам то значи свима и надам се да ћеш испоштовати...
Друго... Пиротехника, заставе и остали реквизити, зар стварно мислиш да ће ти се јавити неко преко интернета... Имаш стадион, имаш и људе са Космета који долазе на утакмице, контактирај их првом следећом приликом и ако си стварно тај за кога се издајеш све ће ти помоћи...
Треће... Ух, да се не спомиње Космет у твом упису, одмах би знао да си пандур и добио би забрану... Овако, још једном те молим прочитај правила, прати упутства и биће све ок... У супротном... Нема те више!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
ок извини само сам питао,нема љутње,ае видећу са овима иѕ Звечана