По мени доста лоше, за велику опомену... Среда је, за неке радни дан итд. али сигурно је да је за једну навијачку групу каква је наша глупо тражити оправдања за слабу бројност. Ја размишљам распуст је, значи долазе сви средњошколци сигурно. Кад оно деца нека, 10-то годишњаци, у сред копа, девојчице, мајице "много смо јачи"... Но добро, зар није за све нас од по 16, 17, 18 година боље да искористимо ову јединствену прилику, каква је 1. Мај и да се истерамо људски до сутра увече... Али и ови старији, шта су они ту сад гори, ел тако!
Не желим да паметујем нешто, нити имам права за то, али не могу да схватим да у овако битном тренутку по екипу, када се ломи борба за титулу, ми овако подржавамо свој вољени клуб. Сутра је права прилика за поправни, али могуће да је суштина свега (у шта не желим да се уверим да је тачно, у ближој или даљој будућности) у:
Quote:После свих ових силних информатора, обавештења, најава о важности утакмице... све више размишљам да се навијач не постаје, него је то урођено у крви. Или јеси, или ниси.
Да се осврнем на дешавања на трибини и најупечатљивијих момената:
- две новине ( *певана
прва строфа и рефрен "Ђенерале"
"Tи велико име носиш
од јунака Хајдук Вељка.
Он је тук'о чете турске,
а ти банде арнаутске. х2 последња два стиха
Ђенерале, ђенерале
нек је твојој мајци хвала
што јунака, родила је
да се српству врати слава." х2 све
;
*на самом крају певана мало прерађена верзија најновије песме "Ајде Звездо сад на го"
"Але, але, але оооо
титулу да славимо,
але, але, але о,
титулу да славимо,
але, але, але оооо..." ),
- реченица вође у једном тренутку (док се певало "Добро знај")... Овако од прилике: "Шта је бре ово, па чују се ови што причају међу собом, а не песма". Значи, две јако велике грешке на које је указано у само једној изговореној реченици!
- пева се "Публика је твоја" и после неколико понављања каже се са шипке: "Ајде да скачемо, мало гурање..."
На прсте сте могли да пребројите оне који су испоштовали ово што је речено. А сетите се само луднице која је на тај начин прављена на женској одбојци и већини фудбалских текми.
- похвала за људе који су махали барјацима који су се завијорили у 2. полувремену. Бар су они, чини ми се, добро одрадили свој посао.
...
Ајде сутра да докажемо да је ово био само један лош дан. Уосталом нема зашто да баш толико будемо разочарани. Победили смо, а то је данас било свакако убедљиво на првом месту по важности.