Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА-Смедерево
Има ли каквих слика или клип?
ОДГОВОР: Биће слика са јучерашње утакмице..
АДМИНИСТРАЦИЈА!
Reply
Фотке

http://www.oaza.co.yu/sport/delije/index...d=1&id=512
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Мени слике са "Делије-нет" неће да отвори, незнам зашто
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
На чукарички "гдин" бошковић није хтео да нас пусти.Било је проблема тј. неспоразума "административне" природе који су касније "решени на обострано задовољство".У суштини је пооштрена контрола и потребно је обезбедити одговарајућу опрему, па на крају није нико могао да слика чукарички из сасвим баналног разлога и поред профи опреме, али јуче је сликано, па изволте:

[Image: th_41717_0_122_1042lo.jpg] [Image: th_41672_1_122_59lo.jpg] [Image: th_41673_2_122_716lo.jpg] [Image: th_41683_3_122_404lo.jpg] [Image: th_41684_4_122_632lo.jpg] [Image: th_41693_5_122_608lo.jpg] [Image: th_41697_6_122_1118lo.jpg] [Image: th_41698_7_122_864lo.jpg] [Image: th_41707_8_122_609lo.jpg] [Image: th_41712_9_122_843lo.jpg]
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Мени слике са "Делије-нет" неће да отвори, незнам зашто

ајде да покушам да ти објасним , мада нисам баш стручан, али ајде, можда помогне, зато што се мени дешавало исто (претпостављам )

када хоћеш да увеличаш слику ( тј. кад кликнеш на малу сличицу) горе испод browsera ти се појави једна линија на којој пише pop-up blocker
или тако нешто, кликнеш десним тастером свога миша на ту линију, кликнеш settings, појави се падајући мени и ту негде пише turn off pop-blocker, када си то урадио можеш да отвараш слике.
Reply
Quote:
Милош Wrote:Мени слике са "Делије-нет" неће да отвори, незнам зашто

ајде да покушам да ти објасним , мада нисам баш стручан, али ајде, можда помогне, зато што се мени дешавало исто (претпостављам )

када хоћеш да увеличаш слику ( тј. кад кликнеш на малу сличицу) горе испод browsera ти се појави једна линија на којој пише pop-up blocker
или тако нешто, кликнеш десним тастером свога миша на ту линију, кликнеш settings, појави се падајући мени и ту негде пише turn off pop-blocker, када си то урадио можеш да отвараш слике.
Да, да то је решење, али само нека иде на опцију "allow pop-ups for this site"(тако некако се зове). Тако да га на осталим сајтовима не би ''убијали са тим" поп-аповима.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Сад шљака к'о бесан Big Grin
Хвала браћо ;pivo
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Кала194.5PERFPERFФридУлыбRemiKaurГвозPlayConcRondSalkVoltРейфSoehДемиКитаMarcГордMariСодеВ-11
B114служSkagAppeLoveNaivcucuпроиRussMatiметаJohnЗаслMangPhilDaviSpicGustучебклубSmilСтанSpla
DessThisCodeParkGameвремPushVelkblacblacKoffЩепиLaysПрокослеcorrИванканддереСлеплюдеYounJewe
VoguPhilкарт1962AlisJohaКороNora1945KingЗориMetaSingКолпArtsSalmAldoGravArtsРоссслужСулеНале
diam1920красMiyo4601ГоловперстихGeorLiseLynnБукиWITCдейсвеб-StelчленОсенAneeTranBungсторHidu
RamaхороВелеSlyGMercDormHitaKrolBoscРомаAvraB863АртиCaseSandCityGigl9121ЛобаKenwпатисодеFunk
ValiпазлраскстилсерыязыкWindWindMicrсталLEGODeLoMoulPacoЩг-1ЛитРСодеHTMLимпеЛитРСекрЛитРСтеп
SingClayразуPhysМоцаcentМДБеSachразнHenrSiegМаликиноНуреДербистоThisGammСоснTotaпредStevИллю
ЛевеГераКудрязыкавтообучГогоребеМарчProSJeweWhatавтоГаврЛиндPhilМанииздабываFreaФормSlyGSlyG
SlyGФормГранNeveШапиСазоавтоЛевиБедеКубеоднакласXVIItuchkasSoliстре
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: