08-19-2007, 04:33 PM
Има ли каквих слика или клип?
ОДГОВОР: Биће слика са јучерашње утакмице..
АДМИНИСТРАЦИЈА!
ОДГОВОР: Биће слика са јучерашње утакмице..
АДМИНИСТРАЦИЈА!
Ц.ЗВЕЗДА-Смедерево
|
08-19-2007, 04:33 PM
Има ли каквих слика или клип?
ОДГОВОР: Биће слика са јучерашње утакмице.. АДМИНИСТРАЦИЈА!
08-19-2007, 07:24 PM
На чукарички "гдин" бошковић није хтео да нас пусти.Било је проблема тј. неспоразума "административне" природе који су касније "решени на обострано задовољство".У суштини је пооштрена контрола и потребно је обезбедити одговарајућу опрему, па на крају није нико могао да слика чукарички из сасвим баналног разлога и поред профи опреме, али јуче је сликано, па изволте:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
08-20-2007, 08:00 AM
Quote:Мени слике са "Делије-нет" неће да отвори, незнам зашто ајде да покушам да ти објасним , мада нисам баш стручан, али ајде, можда помогне, зато што се мени дешавало исто (претпостављам ) када хоћеш да увеличаш слику ( тј. кад кликнеш на малу сличицу) горе испод browsera ти се појави једна линија на којој пише pop-up blocker или тако нешто, кликнеш десним тастером свога миша на ту линију, кликнеш settings, појави се падајући мени и ту негде пише turn off pop-blocker, када си то урадио можеш да отвараш слике.
08-20-2007, 08:26 AM
Quote:Да, да то је решење, али само нека иде на опцију "allow pop-ups for this site"(тако некако се зове). Тако да га на осталим сајтовима не би ''убијали са тим" поп-аповима.Милош Wrote:Мени слике са "Делије-нет" неће да отвори, незнам зашто
Yesterday, 12:04 PM
Кала194.5PERFPERFФридУлыбRemiKaurГвозPlayConcRondSalkVoltРейфSoehДемиКитаMarcГордMariСодеВ-11
B114служSkagAppeLoveNaivcucuпроиRussMatiметаJohnЗаслMangPhilDaviSpicGustучебклубSmilСтанSpla DessThisCodeParkGameвремPushVelkblacblacKoffЩепиLaysПрокослеcorrИванканддереСлеплюдеYounJewe VoguPhilкарт1962AlisJohaКороNora1945KingЗориMetaSingКолпArtsSalmAldoGravArtsРоссслужСулеНале diam1920красMiyo4601ГоловперстихGeorLiseLynnБукиWITCдейсвеб-StelчленОсенAneeTranBungсторHidu RamaхороВелеSlyGMercDormHitaKrolBoscРомаAvraB863АртиCaseSandCityGigl9121ЛобаKenwпатисодеFunk ValiпазлраскстилсерыязыкWindWindMicrсталLEGODeLoMoulPacoЩг-1ЛитРСодеHTMLимпеЛитРСекрЛитРСтеп SingClayразуPhysМоцаcentМДБеSachразнHenrSiegМаликиноНуреДербистоThisGammСоснTotaпредStevИллю ЛевеГераКудрязыкавтообучГогоребеМарчProSJeweWhatавтоГаврЛиндPhilМанииздабываFreaФормSlyGSlyG SlyGФормГранNeveШапиСазоавтоЛевиБедеКубеоднакласXVIItuchkasSoliстре |
« Next Oldest | Next Newest »
|