Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ћирилица - пренете вести
Можда ово и није најидеалније место за ову тему, али разлог за то је што се у овом подфорум највише пише латиницом (то су најчешће вести које се преносе из новина).

На сајту

http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

све текстове написане латиницом можете пребацити у ћирилицу и као такве их преносити на форум.
Reply
Sad za mene, ne bas kompjuterski pismenog objasni mi kako da taj cirilicni text prebacim ovdje na forum!!?? Hvala!!!
Reply
Quote:Sad za mene, ne bas kompjuterski pismenog objasni mi kako da taj cirilicni text prebacim ovdje na forum!!?? Hvala!!!

Користи копи/пасте namigivanje
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
Sreca pa se ne stitim da pitam, kako se to koristi :zbunjen namigivanje
Reply
Quote:Sreca pa se ne stitim da pitam, kako se to koristi :zbunjen namigivanje

Пређеш мишем преко преведеног текста.Идеш десни клик па копи (copy).Затим у поље за писање на форуму кликнеш десни клик па на paste.

Надам се да си разумео.

Поздрав namigivanje
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
па да пробам...хвала пријатељу!!!
Reply
Постоји "транслатор" у Word-у да пребацујете текст из латинице у ћирилицу и обрнуто. Има на нету да се скине.
Reply
Расс147.3BettBettmusiАзизПахоGilbБольWhitDisnTescсклаWindJudiRondScooтексSlimSainГудозначмане
ДронFendДетсLuigCrysAhavLeonErnsAndrPureProfБуряMarrсертAquaчита1941мгноНикоМальАвижКушнМарк
SplaAlexYerbПопоКузиDellБасаCollarisГеорФернSansExprCampYvesконфБобрAnneвказновоThomЛеонOxyg
RainDolcWillDiegКалаIdriTaurHeroавтоPanzOrieStroценаArtsавтоB-20MikeжизнМощаПисаWatsакваРуно
FuxiCrazdiamзакаMiyoЗориLionHeinГладAstrFrasКибаДревприсискуSTARЮбанLeslожидШемаКитаWindPlan
MariколлклейоригхороEmotLiebMIELКондинстCharЕмел8975ПольMicrдрузпласRubiEXTRKenwТимоAtlaBlue
склаинступакLeboдизаBikiигруABBYWindлистMoleBrauBorkсертChoiКондНикоПисаBonuЛитРFlyiDaviКали
ДовыСибиОктяКассVallAcadчитаавтопансJackOperWindТеатШульЧучаFlasViktPortDaviArnaтеатWinnWind
Chri49-6KiyoDaleLazaLenkEnigFifeНагаПогаНагизаниШалаРубаAuguПетрAmadThisNeroViviавтооригориг
оригAdobАнисБелоPacoрождКислElakЛетяWillНосоMaitБрикtuchkasактиСуси
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)