Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - земун, субота 18.11., 13ч
Quote:Ех да је тај разлог... Они који су редовни и који имају већ створену слику о томе шта представља и шта је Север не дочекују српске а камоли сцг одбојкашице за време Звездине утакмице... Свака част тим девојкама и супер што су српкиње све до једне али зна се да је Звезда испред свега... Уосталом ко је хтео да их дочека могао је то и после фудбала... Ја сам ишао ка граду после утакмице и тај дочек је још увек трајао...

Једноставно не постоји објашњење, рекао бих да је то била пролазна слабост и да ћемо показати своју снагу на првој следећој утакмици, овога пута рукометном дербију...

У потпуности се слажем са овим постом!
Нећу делити сад ту неке примедбе, кад ни сам нисам био! Наиме, пошао сам у 4 возом (кашњење 85мин), цимање са муријом у Дољевцу, избацивање из сваког могућег воза, а кад сам стигао у Алексинац било је већ 10... Кад сам видео да не могу стићи на текму, окренуо сам се и отишао кући! Баксуз сам тежак... Sad Стварно страшно!
Успут сам заглибио са високом температуром... :o
Mora da je vas vise bilo u vozu pa je murija mislila da je to organizovana grupa DeLiJa. :zbunjen
VEK SA TOBOM

Forum Jump:

Users browsing this thread: