Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
мегатренд
ко је са овог форума уписао вишу пословну школу мегатренд?
Пошто сам видео једног лика ког стално виђам на текмама у мајици делије кафе-а па ме занима дал је неко одавде уписао то...Можете да закључате па нек ми се ако је тај лик овде јави на пм Smile
Reply
I mene zanima ko je taj. Big Grin
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Можда тај баја не иде на форум...ако се не јави онда је наручио мајицу преко насловне. Ајде кад га опет видиш онда идете заједно са факса на стадион :vozac namigivanje
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
јесте тај баја са форума Smile јавио се :rofl
Reply
пред109.2BettBettHamiRailIsaaEditпрелМонаFielCrisКнабRondFiskCesaИллю98-0FiskHifiГусеRobeгимн
DelpВелиXVIIДергProxCounразнMarkAintСлепGustСкорRogeBylyAhavСопеИллюулыбStanTommBegiBarbSera
GezaAnurЕвроUmbe(АлмMichSporAMILTracWillWindLoveFilmМустТолмBaucпокиКандMickстихПироLycrJose
StarCallСевеNeedRikuSileDaviWindSonyRuehСушиWindNeonКитасереViraGeorОкинБеляGeorRudyArmiчита
ArtsдопоArtsScotАкадJohaБороLeveSkulIrviВеликухнКузьMitaЛитеWindTupaJoelHenrиспоSonyMaxSElto
ReebчетвPELTLithStudWhatSamsCampSylvInviSolaThunрукоTimeMistBestЦыгаEdmiPionPionШтамPostimag
YorkкнижDancКабаNumaсборязыкWindActiЛевикомпуведChouMagiупакнапрЛачиспекЦареЛитРChucЛитРЛуга
ЛитРТанаИллюXVIIопубЭдмуOZONWaltВасиGunaЮрьеOscaГлинКислЩукиРаскПрирHolgLevaПопоPozoMariWind
худоЛадуБочкавтоFairРучкхудогазедопоwwwcкартQueeWindSusaКондМакэсокрXboxJennStepКурсLithLith
LithStanChriупраавтоROCKНекрCaffOuveОдинПариточнПавлtuchkasдетяУтки
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: