05-15-2006, 08:17 AM
Слажем се са оним што је вулевуки рекао, код њиховог првог гола... када смо се сви загрлили, а таман смо примили гол... и онда сви као један по команди, скачемо, и ори се из наших грла: И напред Звездо ле!!! Е тада сам био невероватно поносан, јер нисмо после тог њиховог гола "пали"...
Код њиховог другог гола са се већ био забринуо :o , и око мене су сви причали о намештаљци, а ја сам мислио да ће бити супер ако стигено да се саставимо... И кренуо је онда црвено бели ураган да гази све што је плаво
... па смо стигли до изједначења!!! Она киша ме подсећа на екерен 1997-ме, мада је ова сада била мало сабија, али је опет била досадна! Све као мало, па још мало пада, а на крају сам тако био мокар, као да са мпреко Саве пливао
...
Навијање је у већини било ок... увек може боље namigivanje
једино ми они преко пута нас никако нису јасни... када смо ми давали голове они су палили бакље!?! То ми никако не иде у главу, "шта је пасник хтео тиме да каже" :o
у сваком случају и они су добили час навијања за мале паре namigivanje
ЦЕЛОМ КАФЕУ ЧЕСТИТКА!!! ЖИВИ БИЛИ, И УВЕК С НАМА ПИЛИ ;pivo
А за ову бруку око мајца сам био изнервиран, до амплитуде... стварно ко ту коме подмеће ноге, не знам, али стварно, би Пикси требао о томе да поведе рачуна, не мислим да сада он треба до изиграва жандара, али Звезда је бре интитуција, и не би више смело овако нешто да се потркаде... сви они који су облачили мајце ваљда су гледали шта пише... сутра би неко могао да ми подвали шаховницу :bes , или полумесец :bes , они би то обукли, а после би рекли да нису гледали, мајца ко мајца :o
Толико о њиховој љубави према нашем клубу!
Сезона је била за памћење
ampion :ruke , али то на неком другом топику...
Код њиховог другог гола са се већ био забринуо :o , и око мене су сви причали о намештаљци, а ја сам мислио да ће бити супер ако стигено да се саставимо... И кренуо је онда црвено бели ураган да гази све што је плаво

Навијање је у већини било ок... увек може боље namigivanje
једино ми они преко пута нас никако нису јасни... када смо ми давали голове они су палили бакље!?! То ми никако не иде у главу, "шта је пасник хтео тиме да каже" :o
у сваком случају и они су добили час навијања за мале паре namigivanje
ЦЕЛОМ КАФЕУ ЧЕСТИТКА!!! ЖИВИ БИЛИ, И УВЕК С НАМА ПИЛИ ;pivo
А за ову бруку око мајца сам био изнервиран, до амплитуде... стварно ко ту коме подмеће ноге, не знам, али стварно, би Пикси требао о томе да поведе рачуна, не мислим да сада он треба до изиграва жандара, али Звезда је бре интитуција, и не би више смело овако нешто да се потркаде... сви они који су облачили мајце ваљда су гледали шта пише... сутра би неко могао да ми подвали шаховницу :bes , или полумесец :bes , они би то обукли, а после би рекли да нису гледали, мајца ко мајца :o
Толико о њиховој љубави према нашем клубу!
Сезона је била за памћење

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)