Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podr
Dejo je, po meni, najbolji igrac/talenat Jugoslavije svih vremena (a, i sire). Da nije imao tolikih pehova sa povredama, gde bi mu bio kraj. Dejo GENIJE !!!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Reply
"Genija za voznju" mora da je osetio malo peckanje u zadnju lozu, obe podlaktice i karlicnom pojasu kada su ga skupljali sa asfalta...

Bez zezanja, covek je bio legenda Crvene Zvezde, i umalo sesta Zvezdina Zvezda; veliki igrac, a da li je takav bio i kao covek, to me ne interesuje, niti me zanima...

Zato, sva podrska Deji za brzi oporavak, i neka se mane mopeta...
Reply
Kakav je Dejo covek? O tome ne treba trositi reci. Citav kraj u PG iz koga Dejo potice i u kojem njegovi roditelji jos uvek zive preziveo je sankcije zahvaljujuci njegovim donacijama. Svako dete, u tom periodu, koje bi ga pri povratku iz inostranstva sacekalo ispred zgrade dobijalo je 100DM. O tome koliko je covek cenjen govori i informacija da je na intezivnoj nezi samo da brojni posetioci ne bi preplavili bolnicu u kojoj se oporavlja. Treba istaci i to da je Dejo dosao na kraju u Zvezdu i odigrao poslednje utakmice za nju! Ko jos moze time da se pohvali, neko od Zvezdine dece?!

BRZ OPORAVAK MAJSTORE
Reply
Ako ????? ????????? ?????, ????? ?? ?? ????? ???? ? ????????.

?.?. ???? ? ????? ???? ??? ??
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: