Threads: 3
Чуо сам да постоји тај снимак, али сам се преселио и остао без телефона, тако да једино што могу је да га потражим преко јарана па да оставим линк!!!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 3
Braco evo vav stranica gde ima taj film navodno(ebi ga nemam kodeka pa nemogu gledati)
www.rcp-brcko.com.
Pozdrav.
Threads: 2
16.08.2005 - НА Интернет сајту “Српска политика” је објављен наставак филма убиства сребреничких Муслимана на којем се види како двојица Бошњака устају после бруталног стрељања. На сајту се тврди и како то јасно показује како су жртве стрељане ћорцима на “добро успелој филмској монтажи”.
Аутори тврде и како је Наташи Кандић овај снимак продат за 100.000 евра, али да има много техничких грешака - да нема крви, као и да су глумци “лоше одиграли своју улогу”.
На снимку који су притом ставили на сајт ништа од тога се не види.
На жалост код Трнова се никаква игра није одиграла.
У наставаку филма види се да је група “Шкорпиона” само настављала да се “забавља”, као и да су двојица Бошњака остављени у животу, вероватно како би касније ископали раку и сахранили своје сународнике.
Ка месту екзекуције, наиме, крећу шесторица Бошњака. Двојица с десне стране, наизлед најстаријих, падају у траву. Четворица младића у колони иду у смрт. То је онај снимак који је читава Србија видела. Убице пуцају. У једног по једног младића.
Јасно се виде и трагови крви, као и комадање одеће због метака из непосредне близине. Оно што сада први пут видимо заиста је како камерман наставља да се јада како му нестају батерије, а затим и подизање двојице Бошњака из траве.
Двојица војника им прилазе и скидају везове с руку. Мушкарац у јакни окреће се. На лицу обојицње види се потпуни ужас...Убице настављају грубим “нефилмским” тоном.
-Главу доле, главу доле, виче на њега, пре него што се завршава и овај додатни инсерт убиства сребреничКих муслимана у Трнову, око 120 километара удаљен од Сарајева, за који је првобитно везано ово монструозно убиство.
Да ли су двојица муслимана стрељана? - не зна се. Зашто тај "инсерт" није раније објављен? Да ли би се, на основу снимака, могао утврдити идентитет заробљеника, као што је и на основу претходник снимака, према потресним изјавама породица, утврђен идентитет стрељаних.
Наши покушаји јуче да утврдимо ко је и шта је "Српска политика", чиме се бави, где јој је седиште - нису успели, као ни одговори на питања: одакле сада наставак филма? Да ли, можда, има још нешто што нисмо видели, или је батерија на тој камери коначно престала да ради...
Preuzeto sa sajta čiji je link ostavio Sokol...
Inače skinuo sam film,ali sam došao do zaključka da nisam video ništa novo...
Dakle treba utvrditi da li zaista postoji "nastavak" filma.