![[Image: delije04.jpg]](http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2014-2015/cz_vojvodina/delije04.jpg)
Звезда- Борац (Ч), четвртак 17ч, Звезда - ПАО, 20.45ч
|
04-09-2015, 09:53 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-09-2015, 10:13 PM
04-10-2015, 09:09 AM
био добар Звездашки дан. Неко ће рећи мало људи на фудбалу, али то је неки стандард за радни дан. После фудбала колона до Пионира. Дуго није било тог кортеа Делија. Нешто ново за млађе. Пре 15так година то је било редовно. Сваки дерби на јна се ишло тако. Само има једна велика разлика од оних пре 15так година и ових сад. Некада се тачно знало ко где стоји у том кортеу. Прве редове се знало ко попуњава, није смео неко да "залута" ту. И као такав, кортео је изгледао много озбиљнији. О томе би се требало повести рачуна. Једноставно, ти млађи би требали знати да ће доћи њихово време, али тренутно још није. Као некада што су знали.
И онда кошарка...момци заслужили овакво навијање...
04-10-2015, 05:16 PM
(04-10-2015, 09:09 AM)Звездин Син link Wrote: био добар Звездашки дан. Неко ће рећи мало људи на фудбалу, али то је неки стандард за радни дан. да није било баскета, фудбал би готово сигурно почињао касније, односно у 19 или 20ч. али се мислило на то да се испрате обе утакмице како доликује, и морам признати да је ово било најлогичније могуће решење. и као такво се одразило на бројност, тј. мање људи на Маракани. поворка и велика бројност је оно што ме посебно радује, пошто је дуго није било.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: