Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Воша среда-субота
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._vojvodina
Reply
cz vosa prv bakljada00h00m03s 00h03m10s
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Zvezda - Vojvodina, pocetak II poluvremena, 07.12.2013.
Reply
Каква завршница...Бројност слабија,скоро иста као и пре 4 дана.Пре утакмице ватерполисти Звезде испред севера са 4 пехара.Заиста огроман успех,још једном све честитке ватерполо секцији.Добро навијање током целе утакмице,кад је требало пред крај смо додали мало гаса и дали тај други гол и остали у трци за титулу.Током целе утакмице бакље паљене спорадично,и почетком другог полувремена лепа бакљада на северу.Пароле за зелене зечеве,право у центар.Сва три бода хоћу ја,најбоље отпевана песма.Фирмино јако слабо издање,имао сам утисак да немамо противничке навијаче преко пута,ни слике ни тона...Невиђена радост после гола у надокнади и победа са којом се одлази на одмор,људи су уморни,видело се данас,паклени темпо је био иза нас,кошарка,ватерполо,много спортова је испраћено.Следи дуга пауза...и онда на пролеће још јаче..ХОЋЕМО ТИТУЛУ !!!
Reply

Eво мало дужег видео записа из првог полувремена, све је обухваћено (песме, обе пароле за музеје и ПАО, димњада)
Reply
Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић! Вееееелибор Дууууњић!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: