Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Јагодина, субота 19:00
Маракана, наша кућа, долази нам 4. екипа на табели. Победа нам је преко потребна и ми је прижељкујемо, нема права на кикс, јер нам се ближи утакмица у којој треба да покажемо право лице. Правим навијачима није потребна посебна позивница, али уколико желимо да подигнемо стадион на ноге, потребно је да информишемо људе на разне начине. Утакмица против БСК-а је била показатељ како кад све добро почне може да прерасте у рапсодију на терену. То је оно што враћа публику, поготово на исток и запад, како би стадион био што пунији и тако се створио велики притисак на противника. Термин је идеалан, тако да без много размишљања, СВИ НА МАРАКАНУ!

Сутра је 13-огодишњица трагичне погибије Аце Радовића на дербију, па је утакмица у суботу још један од начина да му се укаже поштовање.
Север је цео црвено бео и Радовић Аца њега је део!
Jeдна је Србија!
Reply
Полако улазимо у финиш првог дела сезоне,и ближи нам се утакмица која ће нам највише показати где смо тренутно,дерби са Пакистаном.Последња утакмица на нашем стадиону пред дерби,између је утакмица са офком на карабурми.Идеална прилика да играчима пружимо праву подршку и да добро напунимо Маракану.Има још доста времена да се свака екипа и појединац максимално потруди да доведе своје другаре,познанике на стадион...Север мора бити пун.Навијање мора да се подигне на виши ниво,стадион мора да грми 90 минута.

НЕКА ГРМИ НЕК СЕ ТРЕСЕ СТАДИОН !!!!!!!!!
Reply
СВИ НА СТАДИОН !
Reply
Мобилизација не престаје,зовите другаре,родбину,комшије...ЗВЕЗДА те зове. Smile
Reply
http://www.dodaj.rs/f/47/e6/4SLtW0JA/1312-navijaj.jpg

Attached Files
.jpg   1312-navijaj.jpg (Size: 48.7 KB / Downloads: 134)
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
ПРВО ПОЛУВРЕМЕ

ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ

Reply
Слике:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...z_jagodina

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)