Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена Звезда-ФК Спартак, среда (25.мај 2011) 17 часова
Последња овосезонска утакмица на нашем стадиону пред домаћом публиком.Једна од најважнијих у овој сезони за наш Клуб,вероватно и пресудна за појединце у истом.Велики испит и за нашу трибину посебно за навијаче из престонице.Улаз слободан.Сви на стадион.
Reply
Чудан осјећај. Као неки ''стари'' навијачи који су се ''игром случаја'' тек сад регистровали имају потребу да бистре политику, па да хвале и нападају, да кажу како по њиховом мишљењу треба пљунути Лукића, можда довести Југовића мјесто Аџића, а с' друге стране оптужити Караџића, опет можда рећи да је Газпром крив... Како је на текми против гробара у реваншу Купа требало скандирати ''на на на на на на на на...'', а опет у Чачку ''МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!'' . И опет нико не поставља питање да ли смо ми ту због њих, или су они ту због нас!? И шта нас спаја, а шта раздваја... Ми смо навијачи европског првака, клуба са традицијом, славног клуба! Али најважније споменути у овом тренутку је да смо МИ једини преостали чувари угледа, носиоци духа и свијетло у тами које се назире кроз (да не кажем мрачне) дане наше Црвене Звезде! Бити Делија није једноставно... Не може се се отићи у shop, купити дукс, под обавезу уз то AirMax, па ето рецимо и шушкава Nike тренерка са учкуром, отићи на Трибину, евентуално пар гостовања, и под утицајем алкохола потпомогнутог психоактивним супстанцама кењати по форуму како нешто ваља или не! Прије свега, бити навијач подразумијева свијест, образ, част... а бити Делија подразумијева све то, па на квадрат! И зато нас боли што смо изгубили два дербија у првенству, и зато нас боли што су нас сјебали сланинари у последњем колу јесењег дијела, и зато нас боли што смо пукли од неког јебеног Борца...

И ЗАТО, у сриједу, ма какви временски услови били, био улаз бесплатан или не, достојанствено, подигнуте главе као да славимо тутилу урлаћемо из свег гласа! Звезди, тј. нама, јер ми смо Звезда - Север је Звезда! Ништа не долази на силу, преко ноћи па, на жалост, ни повратак на старе стазе славе, имајте то на уму следећи пут кад' се разочарани двоумите да дођете на стадион.

Хладна глава, врело срце и Звезда у њему! Покажимо величину тиме што ћемо и у (условно речено) поразу бити гласнији од оних који славе ''своје'' побједе! Вријеме је да се млађи науче правим вриједностима, да стари пренесу своје искуство, да се навијачки шмек прошири трибином... Вријеме је да кажемо СТОП лошем периоду, да кренемо од нуле до небеских висина!

Црвена Звезда - Спартак ЗВ, Сриједа, Маракана, 17:00!

Цитиран "eric cartman" са делије.нет

Најежио сам се док сам читао пост овог момка. Свака на месту и онако написана из срца. Београд у среду мора да грми!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
[Image: omj1c9gx80b1ud6dqn6u_thumb.jpg]
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Рођо 22.мај ти већ прошао,аее исправи то.
Reply
Последња утакмица на Мари ове сезоне и опроштај од наше друге куће на неколико месеци. Титулу смо изгубили, остала је борба за част клуба и групе наше. Капије Маракане су широм отворене за све љубитеље црвено-беле боје.
ИДЕМО СВИ !!!!
Reply
Слике...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...CZ_spartak
Reply
Наше издање је било сасвим добро, али је могло бити и боље. Што се тиче бројности, солидно, тачно је овај радни дан одвојио од севера 2-3 хиљаде људи. Сви у Нови Сад у Недељу !!!
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Извештај са малим кашњењем.И одма крећем од краја утакмице  Smile По мени најбољи моменат на крају,кад смо двапут заредом отпевали "Заклетву".Играчи,који имају и мало образа су остали испред севера(црнци аплаудирали и ушли унутра)и ту су онако непомично схвативши да су ОПЕТ зезнули ствар стајали добрих 5 минута.Скандирањем СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА све смо им рекли.Е,сад,бројност није лоша,с обзиром на резултате у последње време,али сам слободним улазом очекивао барем пар хиљада људи више.Утакмица опет почиње добро познатом песмом и напред звездо тебе волим ја пропраћена паљењем бакљи.Затим песме од тополе и спремте се спремте  четници.Затим кореграфија,на полувремену лепо објашњена али и даље неки људи нису капирали,и после другог покушаја исправно дигнута.ТОЛЕ-ВОЛЕ.СКроз добра идеја пропраћена песмом Толе лопове.Затим цепкамо папире и на одбројавање 5,4 бацамо.Прелепа слика.Док смо се "бавили" кореографијом наши играчи примају гол.Креће песма оћемо гол,дижемо цео стадион на ноге,и кад је песма досегла врхунац наши постижу гол.Затим се певс Још један гон,још један гол . . . који такође постижемо.Из  масе кренула песма Ево га гол . . . Примамо несрећно гол и до краја смо исчекивали трећи али нажалост нисмо дали.На крају играчи поздравњени заклетвом и север је звезда

СЛЕДЕЋА утакмица је у Новом саду,недеља 17 часова,улазница највероватније 300 динара,прослава 20 година нашег највећег успеха из Барија,заиста оправдања нема,последње коло...И запамтите,север чини Звезду великом и оном што тренутно јесте.СВИ У НОВИ САД !!! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
зани627.8ReprBettEverXIIIПлосОбыкGeorнапеSuseTescДьяк349-АртиXVIIJerzPremмашиTescPrinGlorпрои
КузнDhabJameiPodБесо(190сюже270-читаGlitСокоПлужКоноЯкубCharAloeJohnженщDailгероElseSchiUnde
LoacAlleEllyсертперсРазмAllaNikiпоэтвоорnatuААзиобелWarsJameRoxyAdioELEGNikiSelaCharНовилече
ГельиздаРепиинстПетрRajnVictRondЕмцеXVIIASAS2170ТолмGordБрауGHOSERINсвобRobeHappГоряZonediam
отноZoneПовоматеDougрепрKarlDonaZoneчитаОдноСтардиреНевоАстакачеНовиГрейВитаЧисхменяБрумфаку
ZoneцветLafoTaniRunnSchiMielElecПимеGuitWindNokiсертJethOlmeGordАндрSUBAMETAToyoкиломедиBlue
WinxкистNDFESchoмозаKeviправhttpGrap1438красTefaPhilвходFrisЛитРЛитРИЕфрЛитРЛитРJennMichНаза
ЛитРCitiСодеАпархозяКазаHansмастТетеактеучилJustOlgaStepPunkManiТабачелорыбоPeteБогаJeweGary
WindпридКудршведГадаTwisвещеJinnпедаИманДмитФормПавлСобоБирггостзахвСондал-КИллюдетеTaniTani
TaniДенирадоBonuTakeСодеLynyСумнавтоНикиБулаРапоBowmtuchkasJeanвозр
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: