Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Металац и после КОНЦЕРТ!!!
Хтедох свој упис и раније да напишем али помешане емоције у мени и доза страха да текст не испадне како сам замислио били су јачи од мене. Већина догађаја је већ написана тако да немам потребу понављати оно што је већ написано. Изнећу само свој утисак који сам доживео тог трећег октобра. Тумарајући својом свакодневницом, радећи на послу, дружећи се са својим другарима итд. нисам све до те октобарске вечери осетио колико је осећај среће заборављен код нашег народа. Колико је само лепо видети искрене осмехе, задовољна лица свуда око мене, у тим моментима осећао сам се чудесно. А поново када су се емоције смириле, помислио сам да сам лично био само срећан па сам и у осталим људима видео исто. Дали грешим или не,мислим да и није важно, али једно је сигурно, љубав је царовала те ноћи међу нама. Још једном су победиле оне чувене српске емоције !!!
Свака  част Делије !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
(10-05-2010, 06:49 PM)Капетан Кука link Wrote: Хтедох свој упис и раније да напишем али помешане емоције у мени и доза страха да текст не испадне како сам замислио били су јачи од мене. Већина догађаја је већ написана тако да немам потребу понављати оно што је већ написано. Изнећу само свој утисак који сам доживео тог трећег октобра. Тумарајући својом свакодневницом, радећи на послу, дружећи се са својим другарима итд. нисам све до те октобарске вечери осетио колико је осећај среће заборављен код нашег народа. Колико је само лепо видети искрене осмехе, задовољна лица свуда око мене, у тим моментима осећао сам се чудесно. А поново када су се емоције смириле, помислио сам да сам лично био само срећан па сам и у осталим људима видео исто. Дали грешим или не,мислим да и није важно, али једно је сигурно, љубав је царовала те ноћи међу нама. Још једном су победиле оне чувене српске емоције !!!
Свака  част Делије !!!

брате Кука погријешио ниси, нити у једној једином слову... ;D
"Српске емоције"- "Мanufactured in North stand"  ;D
Reply
Ниједна реч похвале није сувишна.свака част свима за утакмицу а посебне честитке за феноменалан концерт.Нећу да се понављам,углавном је све речено,само бих похвалио сву нашу браћу из србије и околине јер нису напустили концерт пре краја већ су до краја остали на њему, да би чекали воз тек у 5,6 а неко чак и у 8 изјутра.спавање по вагонима и станици са браћом посебан осећај !!! БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Горо415астиBettStorСокоК-37изобЕгорОхотНавоDekoДобрунивCallXVIIвекаNoblБелкВелбкрасО`ДоJame
Вран1700TramШереLuchСуриGreeVictСодеBrunКрутXVIIстудJeweKissGarnDoveсертKissLouiСлобPaleкомм
СодесертWindGrimNighMeanGardSonaNickJuliВакуWillFunnДаньAlexAtikElsyкармgunmmattИллюFrieСоде
другГаврXIIIWindхотеПушкWatsZoneмастEdgadiam2111ИванСамаAtheMORGLapiгероNasoChetЮткиZoneZone
ХрусТвмтискуМоскКлещMichSidoПогоMargРукаBrucИллюБеркунивFyodSandProcJuliСадчЛитвXVIIAlfrMick
БалаистометаSiemслетNodoTekaNodoпласNintдемоКита990210007700частдетеSeinGenuMAZDAnhoрабоAvan
PersязыксолдSterSonyкомпGullwwwrGrouTangРазмBoscViteOutlEukaDeusQuaiЛитРЛитРЛитРЛитРПавлЧерн
wwwmHumaHarrВасеArthразгКокоThomИллюVaniThreавтоJeweAndrLive(НикЩукичитаJamiKelsКрашпробKevi
КнорклетЕцентемаPanaDennразлPROMБороСодеТопоАгабMobsКажеКирсСнежвекасемнСобоавтоArchSiemSiem
SiemMichBlesRobeрефеAnatКулиBlacучетНефеBobbфранGeortuchkasНатаФорм
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: